lördag 24 mars 2012

Att starta med en PASSION


Vilken fantastisk morgon... Solen skiner och fåglarna har någon sorts orgie där ute... Det kvittrar... fräser... kraxar och flaxar och Tanterna har fullt upp med att hålla koll på ALLT.

Denna morgon startade vi tidigt... Igår var vi så himla supertrötta att vi knoppade innan Skavlan, vilket innebar att i arla morgonstund steg vi upp. Frukost - FINNS DET NÅGOT GODARE... en fruktsallad, yoghurt, rostat bröd, latte och varsin STOR passionsfrukt och dagsfärsk tidning... DET är njutning på hög nivå.








TantSimone ligger på altanen och lursover... Det är på tok för mycket som pågår där ute för att sova på riktigt. Öronen är aktiva och rör sig hela tiden, men ögonen är slutna som på en sovande. Skitlurigt det där.






Ytterligar en vardagslyx, när våren kommit... Att hänga tvätten ute på vindan. Morgonens första maskin är klar och hänger där ute... Aj lavv it.




Nu är det dags för mig att renovera ruinerna... Kan inte gå och loda i pyamas hela dagen... Tror inte T uppskattar att ha mig räfsa i trädgården i sådan utstyrsel. *Snurrar ett varv*

Må kalas...





6 kommentarer:

  1. Vilken härlig morgon ni har "där borta på andra sidan skogen"!!! :)

    Även här har vi fågelsångsorgie... men den är det nog bara jag som hör den, för resten av familjen ligger och sover som klubbade sälar! ;)

    Jag önskar dig en fin dag gumman och hoppas att du får njuta av solen och vårvädret!!! Glöm inte bort att vila och vara rädd om dig!!!

    Kram♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen...

    Jag önskar även Dig en fantastisk dag.

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera
  3. Hejsan gumman.

    Låter som en übergo morgon! Läser aldrig tidningen på morgonen, inte pappersversionen iallafall. Och ibland saknar man det där att bre ut sig över hela bordet när man skulle läsa GP *skrattar*

    Hoppas ni får en jätteskön dag ❥

    SvaraRadera
  4. Hejsan Carina...

    Vi hade en fantastisk dag igår... och startade på samma sätt idag.
    I ärlighetens namn... jag skulle inte klara mig utan papperstidning på morgonen, å sonen saknar den sedan han flyttade hemifrån, men det är för dyrt för att han ska lägga pengar på en sådan.

    *KRAM*

    SvaraRadera
  5. jag premiär-hängde-ut-kläder idag. dom hänger fortfarande ute. det är lyx, vårlyx. dom luktar så friskt sen, inbillar jag mig :-)

    SvaraRadera
  6. Doktorn... Du inbillar Dig inte... Det är på SANT.

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...