torsdag 1 mars 2012

Med doft av lavendel


MIGRÄN... vaknade med skiten för tredje dagen i rad... och ÄNTLIGEN har den släppt. Det är sällan jag däckar helt när det sätter in, jag är mer i det där sega ONDA stadiet där jag inte är på topp och går på sparlåga.




Idag, efter jobbet, tog Snyggingen och jag en lång härlig promenad... och vips släppt huvudvärken. Livet blev lite enklare och jag kunde njuta av att gå där i geggan... För GEGGIGT var det. Vi kom hem och såg ut som två gyttjebrottare av modell VÄRST. Men kul hade vi haft.
T, stod färdig med vattenslangen och Snyggingen fick sin för året första utedusch. Tror han uppskattade att INTE behöva lyftas ner i badkaret och T uppskattade att slippa "bängla över" 49,9 kg SnyggÅke över badkarskanten.
Nu ligger han... Snyggingen alltstå nedanför mina fötter... mätt, nöjd och doftar lavendel.




Nu är det dags för mig att ta tag i viktiga saker... typ MAT.

Må som GODIS... JÄTTEGOTT.


2 kommentarer:

  1. Kloka ord från dig minsann!
    Jag håller med dig till hundra procent! Tanken med min text var inte att fokusera på de människor som du berör, utan att lyfta fram aspekter runt omkring… utveckling av olika resonemang, jämlikhet mellan könen, gränsdragningar och det faktum att det (exempelvis) finns unga friska människor som ser sjukvården som en bekväm genväg till barn…

    Nåväl, jag gillar när det är högt i tak och när det tillåts diskussion och oliktänkande, det är viktigt att få tycka! Tack för att du ville skriva några rader!!! :)

    Ha en finfin dag nu gumman. Jag hoppas att det går bra med skrivandet!!!
    Stor kram♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen...

    Just det ämnet är HETT på mitt jobb. Två "läger" och många som tycker.

    Gick föresten förbi "Ditt" hus igår och hoppades jag skulle hitta Dig i trädgården. Trist att jag inte såg Dig.

    Må fantastiskt.

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...