lördag 10 mars 2012

Influensan har slagit till



I torsdags trodde jag att min förkylning var på väg att försvinna... JÄSIKEN vad jag bedrog mig... Nu har jag åkt på influensan och DET är inte att leka med.
Feber, ont i hela kroppen, hosta så det river långt ner i lungorna, snorig OCH för att inte glömma en huvudvärk som får en vanlig migrän att blekna. Jag vet... jag har det sistnämnda också.
Kände i går på jobbet att det var något utöver en liten sketen förkylning på gång och när jag satte mig i bilen för att åka hem för dagen, då slog det till... Det kommer på sekunden... på sant. När jag kom hem, hällde jag mig ur förarsätet, tog Snyggingen på en promenad modell SKITKORT, gick in och kraschade i soffan och där låg jag när T kom hem.
Har sovit sedan dess. Har bara varit uppe och ätit frukost, hängt över matrumsbordet och löst melodikrysset... sovit en sväng till och NU har jag tänkt att ställa mig i duschen och sedan krascha i soffan igen.
Hade tänkt att plugga idag, då det inte gått så bra i veckan, men det för vänta tills jag mår lite bättre.  





Jag uppskattar medlidande i alla former just nu... FÖR NU ÄR DET SYND OM MIG... jag lovar. För Er som vill sända stora medlidandepaket går det bra med DHL... och för Er som vill sända en medlidandetanke öppnar jag fönstret och tar tacksamt emot den vägen.

Må gott... DET GÖR INTE JAG.


6 kommentarer:

  1. Medlidande kommer här, i STORA LASS!!! ♥ ♥ ♥

    Ta nu och var "duktig" genom att vila och kurera dig ordentligt... och gumman, lägg ner alla pluggprojekt (få inte för dig att du måste läsa, eller skriva)!!!

    Jag hoppas att du mår bättre snart!!!
    Stor kram♥ Maria

    SvaraRadera
  2. Åååååååååå... himlars... Tack. Det där behövdes. En STOR famn med medlidande.

    Att plugga är just nu inte att tänka på. Ligger här med "lappen" i soffan och slötittar på diverse bloggar. Det är väl vad jag just nu orkar.

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera
  3. Jag lider med dig.
    Krya på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Krya på dig, kära du! Plugg kan skjutas upp, viktigaste nu är att du blir frisk och vilar. Låt det ta sin tid.

    Hoppas du haft en fin kväll ändå, trots influensa! Godnatt från mig i Odense :)
    kramar

    SvaraRadera
  5. Marina... JISSES vad dålig jag varit och skulle det vara jobbdag idag... då hade det inte gått.

    Doktorn... Så himla bra med en "egen" doktor som förstår. Går just nu mellan soffan och sängen. Ligger där det är svalast.
    Hoppas Din "dagen-efter-middagen" blir fin.

    *KRAMAR om dem*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...