måndag 5 mars 2012

Höga klackar är alltid rätt


Statusen är snorig... men bättre. Har till och med (efter jobbet)  gått en fem km lång vända med Snyggingen idag. Han nöjd och jag snorandes och haltande och trippande på tå... Varför...

 


I fredags trodde jag hälen skulle sprängas. Ont så in i baljan, men när jag fick på mig de 8 cm höga klackarna... VIPS var smärtan borta. Det har jag alltid sagt, med rätt skor kan jag göra ALLT och skor med högre klack än 5 cm är ALLTID RÄTT.
Promenerade runt på jobbet hela dagen och det gjorde inte det minsta ont, men när jag kom hem och lallade runt i min muminoutfit med vidhållande raggsockor... då jäskien trodde jag hälen skulle sprängas. Det skar från hälen till rumpan och DET är illa för en hypokondriker när det gör ont på riktigt. Jag menar... om någon pratar om löss... då kliar det. Om någon pratar om magsjuka... då mår även jag illa och om någon känner av halsont... då katten svider det nog lite i min hals också. Så förstår Ni nu när det gjorde skärande ont på SANT, hur illa det då var.
På jobbet sade systerysterB, hon med spatlar och stetoskop "det är nog en hälkudde som gått sönder å det är inte så farligt". SKITSNACK... det här är farliga grejjer. Nu är jag både mjuk i kanterna, ilsken OCH justerad, det är en farlig kombination. Nu på eftermiddagen håller hälen på att byta färg till lila-blå-grön, så jag är färgglad också.

 

Hm... ska nog ta och beställa tid hos en fotvårdsspecialist innan det är dags för barfota i sko... Vinterfula fötter är inte roligt. MEN vilken kroppsdel är KUL i förstoring?

Må gott...


4 kommentarer:

  1. ögon är kul i förstoring, haha!

    SvaraRadera
  2. *ASG* Då ska jag fotografera OCH förstora mina ögon nästa gång.

    *KRAM*

    SvaraRadera
  3. Åh, din stackare! Här är i alla fall en som tycker synd om dig. Hoppas det blir bättre.

    Kramar från mig

    SvaraRadera
  4. Jaaaaaaaaaa... ÄNTLIGEN... Du är den FÖRSTA som tycker synd om mig. För det är de... Fast så länge jag går i höga klackar, känner jag inte att det är något fel med hälen.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...