söndag 4 mars 2012

Ryggläge


Idag har läget varit... PÅ RYGG. Allvarligt...att behöva ligga så för att inte snora ner hela huset är inte kul. I fredags efter jobbet, kände jag liiiite konstigt i halsen. Allt gick på halvfart och på kvällen krävdes nässpray modell menthol för att över huvud taget kunna andas. Igår gick det sisådär... och i morse var jag skitkass. Frös, svettades, nös, hostade och snorade. Så idag... har jag legat på rygg och läst Edmund Husserl - Fenomenologins idé och Don Ihde - Experimentell fenomenologi.
T har fixat i hallen och Snyggingen har legat under en filt och kikat med ena ögat, in på mig i soffan och med andra ögat, kollat in husses stökerier med diverse maskiner som låter HÖGT i hallen.




Utanför har våren börjat knoppa och himlen har varit klarblå... Inget att göra. Det är bara att ligga under filten och läsa.




På eftermiddagen kom sonen och hans J förbi. Fick hjälp med att roa och rasta Snygging och vi hann även äta tillsammans innan det var dags för T att krokna helt. Han ligger ett halvt dygn efter mig i sjukdomsförloppet och fortsätter han följa mig, så är han på benen i morgon bitti.
Själv håller jag på att piggna till och kan nu sitta upprätt utan att det står 11 under näsan. Det är ett framsteg.





Både sonen och J hade match igår. Sonens lag vann och han gjorde två assister *Stolt moder* och J;s lag spelade oavgjort och det är bättre än att förlora. Äm... vem katten försöker jag lura... Klart att man ska spela för att VINNA... eller... *Sjunger -när vi gräver guld i USA och gör några snygga moves*.






Nu go vänner är det dags för mig att ta lite nässpray - modell menthol och lägga mig på rygg och fortsätta läsa om fenomenologi.

Må gott... DET GÖR INTE JAG.


2 kommentarer:

  1. krya på dig!! det blir säkert bra snart, skönt att slippa influensan iaf :)
    han är så fin, snyggingen. man vill bara gosa :-)

    SvaraRadera
  2. Tack o tack... snorar mindre idag än igår.

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...