lördag 3 mars 2012

Rund och ilsken



Lördag, så himla härligt. Solen har visat sig från sin bästa sida och jag har suttit lutad mot garagedörren och fikat.
Rätt var det var kom det en vovve springande. LÖS... en tik med rosa halsband ENSAM. T och vår finkänsliga granne Lars som inte lyfter på ögonbrynen vad gäller min muminoutfit och som bjuder på semlor, kopplade upp henne och de kikade där bak för att vara säkra på könet... Himla mycket päls var det på denna goldenflicka och vi som hade Snyggingen ute kunde pusta ut... TRODDE VI. Denna lilla tös gillade uppenbarligen inte andra vovvar... ÄVEN om de är ursnygga och trevliga killar, för det small... DIREKT. Då fick flickan sitta bunden vid dragkroken på den tyska lilla grå stridsvagnen, medan vi fikade klart.
T ringde polisen och efter en timme hörde ägarna av sig och vi körde över flickan. Hon hade rymt... Åtta månader gammal... lite för mjuk i hullet och på tok för ilsken mot andra vovvar... Det där med ilskan visste redan husse och matte... så de har lite att ta tag i. En vovve både rund och ilsk, det låter som ett träningsjobb både för kropp och själ. Äm... rund och ilsk... skulle kunna vara jag. *ASG*




Tanterna... har haft fantastiskt i solen. De har förflyttat sig mellan olika fönster och de har invigt altanen.










Det har även hänt saker i hallen... T, kom av sig lite när liten rund och ilsken flicka dök upp... men nu hör jag honom... han är igång igen.







Själv har jag pysslat med fenomenologisk filosofi och har hittat himla mycket bra att skriva om...

Nu är grillen igång och klyftpotatis i ugnen... Här ska moffas.

Må gott


2 kommentarer:

Kul att Du har lust att skriva några ord...