lördag 31 mars 2012

Ett säkert tecken


Isande kallt och flingor i luften... DET var vad vi vaknade till i morse. Flingorna har dock försvunnit och ersatts av en STRÅLANDE sol, men det är fortfarande isande kallt och jag har gått med täckjacka idag.

På förmiddagen köpte T en stång till cykeln för att kunna cykla med Snyggingen springade bredvid. Vi har provat att cykla och ha kopplet i handen... DET går INTE. Snyggingen blir så vild  av glädje att få springa bredvid cykeln att han är färdig att dra ner hela ekipaget.
"Det var då attans" sa T, för han vill kunna ta Snyggingen på en tur och åkte och köpte stången man fäster på ramen och VIPS (med lite dominans och lugna ner övning) sprang Snyggingen fint bredvid cykeln, lugn och fin, som om han aldrig gjort annat. *NÖJD som en mätt katt*




På förmiddagen... efter stånginköpet, åkte jag fyra mil norröver för att hämta mina pelargoner som varit deponerade hos mina föräldrar över vintern. Tack så jättemycket för omvårdnaden. 
DET är ett säkert vårtecken, att hämta hem de förlupna blomstren och ställa upp dem på ett bord i arbetsrummet tills det är dags att parkera dem ute. Nu står de där... Mårbacka, Drottning Ingrid och diverse engelska skönheter jag inte kan namnet på. Det doftar jord och pelargon, det doftar vår och nästan sommar, även om kung Bore tog ett tag om vår lilla stad i morse.




Eftermiddagen... slutade med middag. Ytterfilé... äm... detsamma som fläskkotlett utan ben... benfri fläskkotlett med andra ord... marinerad och stekt i järngryta. Varm potatissallad och färska gröna sparris.

Nu sitter jag här... mätt och nöjd över att Snyggingen fixar att springa bredvid cykeln och funderar på vad jag ska hitta på nu. Mina vårtecken är vattnade och ryggläge med tv-zappen lockar.




Må gott... jag har fortfarande hosta så än så länge mår jag inte riktigt hundra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...