söndag 1 april 2012

Med löptik i närheten...


Idag har Snyggingen sprungit bredvid cykeln och det har gått JÄTTEBRA. Vi fick ta några minuter innan start och tala om var skåpet skulle stå. Varva ner vovve, belöna när han var lugn med att röra cykeln framåt... Backa tre steg och göra om när vovven gick upp i varv och VRÅÅÅÅÅÅÅLADE ut sin iver att få rusa iväg.
Våra granner (mitt över) Bengt och Margit, hade värsta showen och tittade glatt över vad vi höll på med. När T och Snyggingen kom iväg, på det lugna viset som vi strävat efter applåderade publiken.

Just nu måste vi tömma energin på Snyggingen... Vi har en fantastisk löptik i området som ställer till det för mer än oss. Igår pratade jag med en granne några kvarter bort, som har områdets äldsta tax. En herre på 16 år, ser lite dåligt och hör lika illa som han ser, lite grå i "näbben" och lite stel i kroppen men DET tänker han just nu inte på... för han är lika sjuk efter den ljuvliga löptik som Snyggingen traktar efter. Den lille sitter om dagarna och yyyyylar ut sin längtan efter att få göra det pojkvovvar med alla kroppsdelar kvar vill göra. Han tror precis som SnyggÅke att ALLT hänger på honom för hundrasens fortplantning. Han har som Snyggingen slutat äta och sucka, YLAR och dreglar och han gjorde samma sak som Snyggingen natten till i lördags... Runt tre på natten... var BÅDA herrarna tvungna att gå ut... Det gick INTE att ligga kvar inne... Jag tror att hussen eller matten till den där SKITLJUVLIGA tiken var ute och vallade själva föremålet för herrarnas trånande. Detta har nu pågått sedan torsdags och idag har Snyggingen lugnat ner sig en aning. Om det beror på att han fått tömma energin eller att den fantastiskt ljuvliga tösabiten är i avtagande av löp, vet jag inte... Vi har en vovve som ligger i sin bädd och SOVER. Aj lavv it.


 


Att leva med mig och mina studier misstänker jag är aningen påfrestande för T. I arbetsrummets hyllor (som vi ska sätta skjutdörrar för när vi hinner) trängs allt från skor, glödlampor, ljus, koppel, dammsugare, strykbräda, linnehanddukar, Snyggingens "barbapappa typ röd leksak", apportbock, pennor, böcker, tejp till snören. Hyllorna utnyttjas till fullo och just nu exponerar allt, innan dörrarna (som vi ännu inte vet vilka vi vill ha) är på plats. Någon gång i framtiden (när dörrarna är på plats) kommer även detta rum kännas klart och inte se ut som om en BOMB rivit runt i rummet. Någon gång... i en framtid... som jag just nu har svårt att se.




Må gott... NU är det dags för mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...