onsdag 4 april 2012

Smittad dator


Så var det de där med VIRUS... Inte nog med att vi legat i influensan och fortfarande dras med HOSTA så in i vassen att lungorna håller på att komma ut ur öronen... Nu har även datorn lyckat få ett JÄKLA (ursäkta franskan) VIRUS.

Här sitter vi och betalar en slant till TELIA för att ha en säker brandvägg och ett "Telia säker surf" skydd. Detta uppdateras massor av gånger i månaden och igår, när vi skulle ut på vår banks (och räkna alla våra penger - i och för sig snabbt gjort) sida så gick inte det... Det kom upp en liten "fylleriblankett" där vi skulle lämna kortnr och pinkod... VEM FAN (ursäkta fransken igen) är så dum att den lämnar ut detta? Hur som... vi gjorde det inte. Vi ringde banken (Det stod att man skulle göra det) och där sade de att vår dator blivit SMITTAD och att vi INTE fick logga in på banken för detta lästes av och vi kunde få problem i framtiden med bankuppgifter.

Vi scannade genast av dator... för vi har ju betalat för att SLIPPA VIRUS och annat skit i burken... Inget på "Telia säker surf" kunde upptäcka något virus, men likt förbaskat har vi ett. Då undrar jag... vem på Telia har INTE GJORT SITT JOBB!
JÄKLA (ber ännu en gång om ursäkt för det främmande språket) AMATÖR.





Sedan så var det de där med att cykla och ha vovve springade bredvid... (Fortsätter att klaga nu när jag ändå är igång)...
Här går vi och köper en ställning, för en dyr peng till cykeln. Denna ställning är gjord för STARKA vovvar och det är en ganska bra beskrivning på Snyggingen... STARK. Denna ställning ska hålla för vovvar i SnyggÅkes vikt OCH hans husses vikt... Det är uträknat så... TRODDE VI efter att de sagt det i butiken OCH efter att vi läst det på förpackningen... DET ÄR INTE SANT! Den håller INTE.


 


Denna SKIT håller för tre cykelturer, sedan SPRUTAR det fjädrar, kulor och diverse andra grejor ur den där pinnmanicken som ska hålla vovven på plats bredvid cykeln. Tur att T och Snyggingen inte sprungit så långt utan precis startat på garageuppfarten, för tänk om det hänt vid ett möte, att vovven plötsligt varit lös och pinnen for in i cykelhjulet... DÅ ATTANS vet jag inte vad som hänt.

 


Så där jag... Om det hände något bra igår? JAPP... jag såg de första vitsipporna. Nu är det vår och den går INTE att stoppa.

 


Nu go´vänner... är det dags att göra någon nytta.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...