söndag 15 april 2012

Ett Paradis att längta till...


Igår... JOBB från det vi vaknade tills vi vid 19.30 åt middag.
Vi stod vid Paradisets kant och kikade på vårt eget Paradis som ännu inte vaknat till liv. Vi vill dit och städa undan vintern och göra klart för vår tid i Paradiset denna vår - sommar - höst.
Båten blev igår grundad och nu har T tagit Snyggingen och åkt för att måla det sista innan vi lägger i den i sjön. Förhoppningsvis nästa helg om vädret tillåter.




Självklart hade vi fikakorgen med. Att baka har denna höst och vinter fått stryka på foten, då det varit himla mycket med både jobb och studier... därför stannade vi och införskaffade nybakade kanelbullar och "chokladbräck" med hallon i, på Kafé Till Salu, i Kumla. Att kliva innanför Kaféts dörrar är en njutning både för gommen, ögat och själen. Systrarna Annie och Mia, hälsar välkommen med öppna famnen och det bjuds både på provsmak och skratt. Så... har Ni vägarna förbi Kumla, stanna gärna till och njut.




Snyggingen hade sin egen njutning igår... Det mesta vi såg av honom var rumpan... för huvudet hade han UNDER vattenytan. Varför?... DET vet bara han.














Ja... lite såg vi av "näbben" också... och då var den BLÖT.










Vi är inte ensama om att INTE fått i båten än, men dessa båtägare behöver inte någon båt för att ta sig till sitt Paradis... I deras Paradis fejas det och där är redan säsongen igång... Lite avundsjuk är jag nog... Jag vill gärna sitta på trappen i mitt Paradis med en latte och kika på fiskgjusens bo. MEN VÄNTA bara... så fort båten är i baljan... då äntrar jag mitt Paradis och njutningen är fulltalig.



Nu... är det dags att skriva uppsats.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Tack för besöket och hoppas bullarna och chokladen smakade smaskens.
    Idag ska vi skylta om i butiken, det blir spännande... vi har kommit över ett parti Kockums emaljerat, såhär lite lagom till sommarstugesäsongen :-)
    Kram Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan vännen...

      ALLT smakade fantastiskt och vi njöt för fullt.

      JAMEN NU... måste jag juh in i butiken IGEN... KOCKUMSgrejor är inte att leka med. DET är ett måste i varje liten stuga.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...