måndag 2 april 2012

En platt och död boll är en bra boll


Uppe med tuppen och ljuger om jag säger att jag är pigg, för det är jag INTE. T jobbar och jag har ingen lust att vända på dygnet för att jag ledig. Har en intervju att transkribera och det tänkte jag sätta mig med nu på morgonen.
Ute är det skitkallt och det ligger snöflingor i gräset... Jag som hade tänkt att sitta ute i bara kortärmat och kortbyxat och skaffa mig lite vårbränna under påsken... DET var en plan som stöp redan i sin linda misstänker jag. Får väl gå här vinterblek, så där nästan genomskinligt blå och hosta. Jag är övertygad om att får jag lite färg på min bleka kropp så gör inte hostan så mycket, men att gå här blek och blå och samtidigt dra med en envis hosta gör mig MYCKET sjukare än jag i verkligheten är. Gäller att hålla nere hypokondrin och inte låta den ta över på grund av avsaknad av sol och fräknar.


I lördags fick Snyggingen en stund med (från början hel) läderboll. När vi slutade stunden, var bollen allt annt än hel. Det spelar ingen roll hur välpumpad läderbollen är, ge Snyggingen 30 sekunder, så är bollen platt... död... bortom all räddning och Snyggingen är nöjd. Enligt honom är en platt och död boll en bra boll. Tur är att vi har en granne som är fotbollstränare till ett pojklag och när deras bollar är för slitna att träna med... DÅ FÅR VI DEM. *hoppar och jublar och skänker en tacksam tanke*



Nu go´vänner... är det dags att börja transkribera enligt Åbos transkriberingsmodell.

Må gott.

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag nyfiken, transkribering enligt Åbos... Är det något som jag kan ha nytta av?

    Jag ska beställa böcker under em/kvällen, så har du någon litteratur du rekommenderar tas dessa tips gärna emot!!!

    Ha en fin "uppsats-jobbar-dag" gumman, det ska jag förska att ha! ;) Om det inte blåste så in i vassen skulle man kanske kunna njuta lite utomhus... Även jag är VIT (men med en gul ton, inte det minsta snyggt) och därför också i stort behov av solljus!

    Var rädd om dig!
    Bamsekram♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen...

    Japp... Åbos skulle Du kunna ha nytta av ... lägger länken på Din sida.
    Å vad är det för litteratur Du är ute efter... har blandad kompott här hemma så jag kanske kan låna ut något Du behöver.

    *KRAMAR OM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...