lördag 28 april 2012

Jag kan inte sova...


Om man går och lägger sig och tvärsomnar en fredagkväll kl. 20.40, vet Ni att, då vaknar man kl. 05.30 på lördagmorgonen och kan INTE somna om. OM Ni inte visste det, så vet Ni det nu.
Detta hände mig i morse... det innebär att min dag har varit FULL av saker som jag gjort och saker som jag BORDE gjort men inte har orkat-hunnit-velat-haft motiv till- behövt vila från, tex som att plugga.




Vi gick ut hårt... ja, ja... självklart var jag juh tvungen att väcka T, och tala om att "jag kan inte sova, ska vi gå upp".
Vi startade med att byta från vinterns tjocka täcke till ett tunt sommarduntäcke, bädda rent och äta en fantastisk frukost. Vi lösta melodikrysset och som vanligt sänder vi inte in för att vinna... Vill inte ha någon klocka med EN visare på eller något badlakan. Vi är mest stöddiga för att vi klarar det och det räcker för oss. Röjde lite i förrådet. Har allt i pappkartonger och det tycker jag är SKITÄCKLIGT och håller nu på att byta till plastlådor. Passar samtidigt på att kasta sådant som jag vet att vi ALDRIG kommer använda eller som jag av nostalgi behållt, även om det är trasigt. Nu ryker det... Allt som sparas, ska läggas ner i lådorna, rent och i ordning.
Vi åkte ner till sonen och gullade lite med honom... fortsatte till en butik som säljer båtprylar och köpte nya åror och en båthake. Hem och lastade in vovve, båtmotor och picknickkorg för att åka till Paradisets strand och fixa med båten. Det blåste skitkallt och vi var lite sena så vi valde att låta Paradiset vänta till någon annan dag denna låååååååååååååånghelg.





Nu sitter vi här... mätta och ganska nöjda över dagens prestationer... och jag misstänker att om ett par timmar sover vi... och då vet Ni vad jag gör klockan 05.30 i morgon bitti... "Du T... jag kan inte sova, ska vi gå upp"?



Må gott

2 kommentarer:

  1. Kuliga ni ;O))

    Synd att det inte var dena helgen jag kunde komma men vi får boka in nått i Juni ist.

    Många kramar till Er ifrån en som KAN sova ;O)

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Det blev inte mycket till sovmorgon i dag heller.

      Då gör vi ett försök i Juni.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...