söndag 29 april 2012

Ett Paradis öppnat



ÄNTLIGEN är Paradiset öppnat, vädrat och återintaget i vårt liv. Idag har vi äntrat Paradisets strand och njutit av med allt vad det innebär. Snyggingen har sprungit lös HELA DAGEN och snuffat på allt av värde... han snuffade nog på det som inte var av värde också.

Vi har städat MASSOR efter stormen Dagmar och  jag begriper inte hur stark hon faktiskt var. Stenar som jag inte rubbar har hon vräkt upp och skickat flera meter, medan diskborsten vi hade hängande i en trädklyka när vi stängde Paradiset för vintern, hängde kvar utan att ha blivit påverkad av fröken Dagmar.
Vi hann inte städa och räfsa hela Paradiset, men vi började på södra udden mot västra sidan och den hann bli klar innan vi åkte hem.







Självklart var vi väl tvungna att fika... Grävde djupt i frysen och hittade en mjuk pepparkaka med lingon, som jag i något förvirrat tillstånd när jag smet från uppsatsskrivandet måste ha bakat. T inhandlade på förmiddagen kanelsnäckor och dammsugare, då han missat pepparkakan i alla frysräder han gjort och man kan juh inte vara utan fika i Paradiset.
Hittade även körsbärssaft i kylen, sådan jag gjorde i höstas. Även detta i något smitande förvirrat tillstånd. Denna körsbärssaft är så attans sur att den fått stå orörd i kylen, men i Paradiset är ALLT gott och till och med denna sura körsbärssaft fungerade.








Även Paradiset har ett dass... UTE, och när man sitter där, har man världens bästa utsikt. Det är lätt att bli sittande och drömma. Höra vågorna skvalpa och måsarna skria... FAST om det blåser från väster... då får man stänga dörren för jäsiken vad det fläktar på runt rumpan annars.









Nu... är det flera månader framför mig med ren skär ParadisNjutning. Nu ska jag sitta på trappen och titta på fiskgjusen och tärnan. Jag ska sitta på trappen och dricka min latte och efter den 12 juni, ska jag inte bry mig ett skit i uppsatser eller måsten...

Må gott... JÄTTEGOTT.

7 kommentarer:

  1. Det kanske var så att du bakat den mjuka pepparkakan
    till den snälla grannen ....:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar högt* Näe... DEN mjuka pepparkakan har grannen redan fått. MEN jag kan vispa ihop en till så kan vi bjuda in grannen på en kaka i trädgården om snälla grannen skulle bli lite sugen.

      Radera
  2. Vad underbart att ni fått njuta på paradisön!!! Det ser makalöst trivsamt ut där ute!!! :)

    Det här med att inte behöva bry sig ett skit om uppsatser är något jag just nu bara skulle vilja ägna mig åt!!! Jag sitter fast och jag klurar och tänker och tänker och tänker... men skulle mest vilja skita i det faktiskt! ;)

    Ha en underbar och fin måndag vännen!
    Kramar♥ om så här på lite håll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan vännen...

      Även Ni ska ha en fantastisk Valborg. Å är det så Du vill "bolla tankar" ang. uppsatseriet så hör av Dig.

      *KRAMAR om*

      Radera
  3. Det ser så härligt ut. Jag förstår att du älskar det. Själv kommer jag att tänka på den där Grummereklamen som etsat sig fast i min hjärna. Den där en liten flicka hänger tvätt? Nåväl, underbart är ordet. Njut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är inte den första som tänker på den reklamen. Just nu är det totalrust som gäller i huset...och det är ROLIGT.

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...