söndag 15 april 2012

Mat och dans på nerverna


MAT... jösses vad gott det är med MAT. Idag har vi ätit "nästansommar" mat. Sparris snabbt upphettade i SMÖR och flingsalt, lufttorkad skinka, soltorkade tomater OCH färska tomater, inlagd kronärtskocka, pasta med tryffelolja, svarpeppar, färsk basilika, flingsalt och MASSOR av riven parmesanost. Jamen...kan det bli bättre en dag som denna, när sommarlängtan river i själen.

 







Idag när jag pluggade som bäst... fick min hjärna för sig att dansa mig på nerverna. KUNDE INTE KONCENTRERA MIG... och rätt var det va, så var jag igång och tränade på nya danssteg. Chicken Walk Jive är för ENKELT, så nu har jag tagit upp lite svårare turer... typ... det som finns i Michael Flatleys berömda Lord of the dance. För massor med år sedan var jag och såg denna uppsättning i Globen - Stockholm... Jisses, har nog ALDRIG varit så imponerad någon gång tidigare som jag blev då... och jag var HELT övertygad om, när jag stod i stolen och VRÅLADE av förtjusning, att KULAN, dvs Globen, skulle lossna från fundamentet och hamna i rullning.

De där stegen är banne mig inte att leka med och när T och Snyggingen kom hem for jag som ett troll här i huset och steppade... T, som är av den lugna typen, frågade... "Älskling, mår Du bra"? Var på jag frustade mellan movesen... "Ser Du inte vad jag gör"... "NÄE" det gjorde han inte... och då insåg jag att, jag nog inte ser ut som de där vackra damerna Flatley omger sig med (sjävla dansen har jag inga problem med i min sinnesvärld)... Jag, iklädd min muminoutfit och kanske inte väger 45 kg.... SÅ... *Blänger* Insåg att min dans mer går åt detta håll... Nu är det bara finliret kvar... skor, rätt kläder, spara långt hår igen och aningen lite tunnare i kroppen... så kan jag nog ingå i Flatleys lilla dansgrupp.

Nu... är det dags att ta en promenad med Snyggingen.

Må gott

 

2 kommentarer:

  1. HA HA... (skrattar och hostar om vartannat) inte illa dansat om du körde samma stuk på ditt performance som de grekiska charmtrollen !!! Underbart klipp!!! It made my day! :)))

    Ha en fin kväll och tack snälla för att ni kom förbi!!!
    Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen just så far jag runt här i huset och T förstår inte vad jag håller på med... Har till och med fått in rätta knycken på nacken.

      Må gott och krya på Dig/Er.

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...