fredag 30 mars 2012

Tio dagar ledigt


Så där ja... NU har jag påsklov från jobbet, men inte från uppsatsskrivandet. Att författa är tunga grejor som inte görs över en dag. *hjular runt i rummet*

Idag på Snyggingpromenaden var vädret helt galet och jag försökte hålla modet uppe. MEN hur lätt är det när det ena stunden blåser som grisar ute, för att andra stunden hagla iskulor från en MOLNFRI himel, samtidigt som det blåser så öronen på Snyggingen står som propellrar. Då är det svårt att sjunga "blåsippan ute i backarna står" för nu låg sipporna som sladdlampor efter marken. Att sedan håret, som jag i morse plattade till så gått det gick bland degkrokskammade lockar, stod som på en tokig gjorde mig inte gladare när jag kom hem... Så... Nu ska jag gå och försöka platta till krokarna igen och sedan ska det fixas något moffigt. Det är juh trots allt början på tio dagars ledigt och DET ska firas.



Må gott... Det gör jag snart.

3 kommentarer:

  1. känner igen det där med platttången alltför väl. när man gjort sig fin och sen förstör vinden det hela på mindre en bråkdelen av tiden man la ner på det. typiskt. hehe.

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* Igår bestämde jag mig för att SLUTA platta till... är man lockig så är man och är det så att man ser ut som om man kammat sig med elvispens degkrokar... så är det bara att gilla läget.

    *KRAM*

    SvaraRadera
  3. haha, ja, du kanske har rätt ;)

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...