tisdag 13 mars 2012

Lägesrapport



Trodde i min enfald att jag skulle fixa att gå till jobbet idag... HUR korkat var inte det. Steg upp, åt frukost och där kroknade jag. Svetten rinner och huvudet spränger och jag kan knappt gå.
T, var lite kass när han åkte till jobbet och vi får se hur länge det dröjer innan han kommer hem.
Snyggingen är ganska risig han också. Snorar, nyser och är ännu mer geggig i ögonen och han sover mest.
Tanterna vårdar mig så mycket det bara går. När TantSimone inte är på plats har TantKarin, som ALDRIG annars är den vårdande typen, trädit in. Var jag än lägger mig, så har jag en Tant som lägger sig intill eller PÅ.
I söndags, när jag mådde som sämst, frös som attan och blev inte varm fastän jag låg under filt och med värmekudde, då tog jag till drastiska åtgärder. Snyggingen som är av rasen VOVVE, håller alltid högre kroppstemperatur än vi människor, fick besök i sin bädd. Jag kröp ner till honom, något han INTE uppskattade. Fick lägga honom under kommando och han var inte nöjd. Hans bädd ÄR HANS och där ska ingen annan ligga än HAN.
30 minuter stod han ut, samtidigt som han bedjande tittade på T och bad om nåd. Jag blev dock varmare och kunde nu krypa upp och lägga mig i soffan utan att hacka tänder.




Nu... fixar jag inte att sitta längre... Kryper till sängs. Snyggingen ligger och snarkar i sin bädd och TantKarin sover i en korg i arbetsrummet. TantSimone ligger just nu i mitt knä och har dragit igång stora spinneriet. Misstänker att hon blir med mig när jag går och lägger mig.

Må gott... Jag önskar jag gjorde det.





4 kommentarer:

  1. En sån fin kissemiss :-) Hade en ragdoll tidigare, Shaggy Rag N 02 tror jag hans beteckning var. Underbar iaf. Fin sida och fina djur.

    SvaraRadera
  2. det är sjukt behagligt att värma sig på sina voffsingar. kan riktigt föreställa mig scenariot! :) och snyggingens blick. det är väl ungefär sån blick jag får av laika när jag tvingar henne ta en tupplur med mig ;)

    SvaraRadera
  3. *Skrattar* Jag lovar... den blicken är ett rop på HJÄLP.

    Snyggingen har även nu på morgonen fått aggera element till mig som fortfarande ligger nerbäddad. Idag... är första dagen jag mår lige bättre och det tog EN VECKA.

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...