lördag 17 mars 2012

Ska skaffa E-legitimation


Det gäller att roa sig även om man är sjuk... Idag har jag roat mig med att äta godis och pluggat lite, även om det var det lilla det. Passade även på att roa mig med att ringa sjukvårdsupplysningen, då jag fått feber IGEN och hostan river och svider i lungorna. De ville INTE träffa mig. *muttrar* De ville att jag skulle hålla mig därifrån för att INTE smitta... PARIA...typ...Men hon var trevlig den där sköterskan och upplyste mig om allt jag kan göra för att inte dö. Dricka honungsvatten och se alla filmer som är på tv. JISSES vad många halva filmer jag sett å hon har nog rätt... jag är inte död än.
Är jag sedan inte så pigg att jag kan gå till jobbet på måndag, ska jag ringa min vårdcentral... HUR det nu ska gå till, då det ALDRIG går att komma fram, vilket jag upplyste henne om. Då fick jag veta att om jag skaffar E-legitimation, kan jag göra mina "affärer" med vårdcentralen över nätet. Mejla till sköterskorna å så... sa hon... JÄSIKEN var roligt. De ska få MASSOR av mejl av mig. *rätt nöjd* Jag ska mejla dem om allt möjligt. Vad KUL vi ska ha sköterskorna och jag *ASG*.








Idag har jag tvingat Snyggingen igen att värma mig när jag fryser. Han är lagom road, men finner sig i det under kommando.
T, mår betydligt bättre. Han fick influensan light, för han står och går redan och när han har strykigt klart, ska han åka och handla goda saker till mig... Choklad, godis, dricka och ännu mer choklad. Han är bra den där T.




Nu är det dags för mig att lägga mig i soffan och dricka honungsvatten, titta på någon film och inte dö.

Må gott... DET gör inte jag.

2 kommentarer:

  1. Usch och fy, du verkar verkligen ha åkt på skiten rejält! Hoppas, hoppas, hoppas DU snart är bra igen.

    Verkar som vi iallafall ha lite gemensamt just nu, vi har samma smak när det gäller blommor - jag har också dom fina tulpanerna här hemma just nu *ler*

    Krya på dig gumman!

    SvaraRadera
  2. Hejsan och tack. ALL sympati mottages tacksamt.

    Var inne och läste som snabbast på Din blogg ang. lägga till typsnitt i bloggen... Måste prova det när jag mår lite bättre. Vill ändra mitt snitt på brödtexten men det jag vill ha finns inte i min bloggs lista att använda.

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...