onsdag 29 februari 2012

Prismedveten son

När sonen var 12, var jag fortfarande BÄST... eller, njääää...han skämdes JÄTTEMYCKET för mig om jag pratade med någon eller om jag deltog för mycket på föräldramöten. Det var vid den här tiden som han började att gå FÖRE mig på stan och helst inte skulle tilltala honom om det inte var för att betala det han ville köpa. Det var tider det.
Då bodde han fortfarande hemma, han fanns i min närhet och jag hade KONTROLL över honom. När vi var ensamma kunde han till och  med hålla mig i handen... OCH JAG TRÄFFADE HONOM VARJE DAG... det var jag som bestämde vilket mjukmedel vi skulle använda och därmed vilken doft han skulle ha.
Idag, har jag inget inflytande där... och sist när jag träffade min snart 22-årige vackre son doftade han inte som han brukar... De har inte den BLÅ flaskan... de har den VITA för den var det extrapris på. Han är prismedveten också. Det var han inte förut. Nu vet han exakt vad ett kg Grevéost kostar och han köper "fulflingor" för de är billigare än "finflingor" som hans J säger och som därmed vägra äta flingorna.
Nu har jag inte träffat honom på MASSOR av dagar och det gör ont i modershjärtat, men han ringde idag och sa att han ÄLSKAR MIG... Ska det vara så här jobbigt när de flyttar hemifrån... Att till och med fel doft är jobbig. Att bli så in i bomben glad när han kommer hem att jag kan krama honom fördärvad.





Han bor inte långt från oss... men saknaden är ändå stor... Korkat va? Huset låter inte lika mycket längre och kylskåpet behöver inte fyllas lika ofta. Bilen har sällan slut på bensin när jag kommer och ska ha den och jag får ALLTID ha datorn när jag vill. Bara massa bra saker... å jag är ändå inte nöjd. Äsch... jag bjuder hit dem i helgen så jag få "snuffa" på dem, ÄVEN om de har det vita sköljmedlet... Kanske ska skicka med dem lite inköpta bra saker... Typ, "finflingor", blått sköljmedel och ett par kg Grevéost.

Må gott

5 kommentarer:

  1. Känner lika, hon för hos mig är det en hon, nu har hon även Bosse Sax som jag längtar efter.
    Jag befinner mig i svårigheter eller närmare bestämt utanför helvetet (vad det nu är)! Kan inte ta tag i uppsatsen! Helt stopp. Det hjälper inte med ett glas vin, en lång ridtur, en bokad resa till Köpenhamn, mustacherna vill inte locka sig, magen är inte glad. Tur att jag kan skriva till dej i stället! Sattsar på fredag, bönan jag skall intervjua hjälper mig kanske på traven.....tills dess köper massor av tulpaner 20 häromdagen, 14 st i dag, inre healing kanske efter hennes nedskräpande. Kram fråm mig och siamesen. Maria

    SvaraRadera
  2. Ja gör det.. Skicka med de rätta sköljmedlet. Det skulle jag göra!! På allvar!! ;-)

    SvaraRadera
  3. Maria med raka mustacher... JISSES... det där med uppsatsen måste vi lösa. Jag har äntligen kommit igång igen... FÖRBANNAD, MEN igång.

    *KRAMAR i massor*

    Marina...Jag gör´t. Blått sköljmedel ska bli med sonen hem nästa gång jag träffar dem. Måste få snuffa på en son som doftar som vanligt. Det är väl ändå en moder av den väna sortens rättighet... *Skrattar*

    *Kramar lite på henne med*

    SvaraRadera
  4. Ja, en flaska sköljmedel sitter väl aldrig fel. Och om du inte orkar laga middag till honom, så kan du ju alltid bjuda på "finflingor". Och du, kärleken släpper aldrig ;-).

    SvaraRadera
  5. Fru Sederblad...
    *Skrattar* "finflingor" är enligt sonen en lyx... å den ska jag ge honom OCH blått sköljmedel.

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...