måndag 13 februari 2012

Medium eller Jogging - vad är skillnaden


Livet blir lite enklare att leva när solen skiner och det är så varmt ute att det till och med går att få tvätten torr UTE... Så hade vi igår... och vad gjorde jag... SATT INNE OCH SKREV PÅ UPPSATSEN... himla korkat, men den måste bli klar.
Tanterna har haft sin givna plats i solen och där har de legat så länge solen var framme. Så himla skönt.


Märker att jag har någon form av "bloggtorka"... Har så mycket ord inom mig, som ligger vikta för uppsatsen att bloggen under ett par dagar fått stryka på foten... Har i å för sig massor att skriva om... dråpliga och roligta saker som händer runt mig som är värda att berätta... men ... jag får inte ur historierna ur mitt huvud...
Som idag... tog min 5 km vända med Snyggingen när jag kom hem från jobbet... Gick där och passade på alla hästskitar som Snygg-Åke-skit-älskaren spetsar sig på att norpa när jag inte ser... samtidigt gick jag och skrattade för mig själv ang. en fantastisk kvinna på mitt jobb... Hon är ödmjuk, har självironi och är otroligt kunnig på sitt yrke. Denna kvinna berättade om när hon skulle köpa broddar... I vår lilla stad är det GRISHALT och hon ville INTE halka och bryta något, därför stegade hon in på ett apotek och frågade om de hade broddar. Det hade de...
- Vi har i MEDIUM och i JOGGING, svarade kvinnan bakom bakom disken... - Men medium är slut, fortsatte hon.
- Jaha... svarade min arbetskamrat och funderade på de där... JOGGING...
- Vad innebär JOGGING, fortsatte arbetskamraten.
Klart att hon begrep vad jogga innebär, men inte när det gäller broddar... Hon funderade på vad skillnaden mellan MEDIUM och JOGGING i broddvärden är.
Kvinnan bakom disken tittade på min vän och harklade sig...tog sats, spände ögonen i min vän, varpå hon sa... - JOGGING, det är när man går lite fortare än vanligt.
Min arbetskamrat knusslade inte... hon har numera broddar i JOGGING-modell, även om hon inte vet skillnaden på MEDIUM och JOGGING...för hon vill inte halka.
Själv undrar jag hur broddar för LÖPNING eller STILLSAMMA PROMENADER ser ut.
Kan tillägga att sätta på sig JOGGINGBRODDARNA kräver sin kvinna. Man måste vara vig som Olga Korbut, smart som Albert Einstein och snabb som Carl Lewis, annars fungerar de som en råttfälla och då blir man sittandes och tar sig varken ut eller in.
Min vän fixar broddarna... men som sagt... det kräver sin kvinna.









Nu go´vänner är det dags för mig att skriva lite ord på min uppsats.

Må gott...DET gör jag. 

2 kommentarer:

  1. Alltså, den där katten... är helt underbar... Man blir ju helt till sig!!

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* Japp och på grund av henne MÅSTE vi dammsuga varje dag. Hon fäller konstant. Den andra... TantKarin, hon fäller en tuss som bara är att plocka upp och kasta, så är hennes "spår" borta.

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...