tisdag 28 februari 2012

Det som göms i snö...


 
Så var det de där med att hinna med... Livet alltså... Ni vet dagarna som går och som inte går i repris. Just nu känns det som om det bara ruuuuuuuuuuuuuuuuuusar iväg och på torsdag går vi in i mars månad. JAG GILLAR INTE MARS OCH APRIL... har aldrig gjort... Det luktar pyton av alla multna löv som kommer fram under snön. Alla äckliga katt- och hundskitar som djurägarna "GLÖMMER" plocka upp efter sig, ligger och osar skunk. BLÄ. Så ska man tycka det är trevligt med de där gula blommorna som kommer upp i de skitiga dikena och så ska man göra sig märkvärdig över dem. UUUuuuöööö, vill inte...
SOLEN...ska vi inte tala om... den avslöjar ALLT... och då menar jag verkligen ALLT. Alla dammkorn som ligger likt en matta, FASTÄN jag nyss dammat och den bleka huden som inte sett sol på de senast 6 månaderna avslöjas och vips, så sitter ALLA granner och solar mot en husvägg... DET vägrar jag att göra. Tänker hålla mig i kläderna och smyga i vassen tills när sommaren VERKLIGEN sätter in.

 


Snyggingen ÄLSKAR värmen och struntar i vilken  månad det är. Han livar upp när han slipper täcken och kyla... Han far som ett troll över gräsmattan och glider ner och rullar runt.
I söndags var han ren och fin... NU... en smutsig Snygging i sina bästa år.





Nu ska jag ta och titta på något vänligt tv-program... Orkar inte skriva på uppsatsen i kväll. DET får bli en annan kväll... typ... i morgon.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Våren ÄR härlig, oavsett hur många hund- eller kattskiter som dyker fram. Jag älskar den och livet leker!

    SvaraRadera
  2. Hm... kan gott hoppa över mars och april och gå direkt på MAJ...

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...