lördag 4 februari 2012

Dagens "muminoutfit"



 

Så där ja... *himla nöjd* Nu har jag lyckats smita ganska länge från att skriva uppsats, men nu misstänker jag att det inte finns någon återvändo. TantSimone hjälpte mig att INTE komma åt en hög med forskningsrapporter genom att lägga sig på dem. LOVELY! Å det var just dem jag behövde och INTE vill jag störa den Tant som vilar på klokheterna.





T och jag har en överenskommelse... INGEN matar vovve eller Tant vid matbordet. Ser Ni att NÅGON (och det är INTE jag) bryter mot detta... Har bildbevis och DET ska jag ta upp med berörd. Kan kosta present för att blidka mig. *flinar*





På begäran (blir så himla glad när någon tycker min blogg är kul och vill se mer) har jag tänkt att visa dagens "muminoutfit". Nu blir Marina glad och i ärlighetens namn undrar jag varför hon tycker mina "muminkläder" är så himla snygga att de är värda att visa upp FLERA gånger. *Skrattar* Håll i Er... Raggsockor i mjukase ull, stickade aav min mammas farmor Terese. Något slitna och "stoppade" på hälarna. Under dessa... mjuka ullstrumpor köpta på en butik som även säljer mat... Himla praktiskt att kombinera inköpen så där.


Trasslade mig upp till övervåningen (samtidig som det ur högtalarna VRÅLAR ut Beach Boys) där helkroppsspegeln är placerad. Så där ja... gäller att ställa sig i rätt pose... (uttalas påse, som min förra granne Ragnhild sa). Dansar lite "snyggt" för mig själv och är glad över att vi har takfönster och att inga grannar kan se. Tycker jag fick till den ena handen riktigt fint *ASG*. Så där ja... Dagens muminoutfit och det blir inte bättre vad dagen lider... Kanske en urtvättad tröja utanpå allt detta mjuka varma.



Nu ska T och jag rulla ihop alla våra ullmattor och lägga ut dem i kylan (just nu -15 grader)... Bästa sättet att "tvätta" en sådan matta. Där ska de få ligga några timmar och efter det ska vi dra dem i snön.

Må gott... Det gör jag.

4 kommentarer:

  1. Ett stort leende på Marina's läppar må jag säga!!
    FAN vad snygg du är!!! Helt otroligt!!!
    Och nyklippt är hon också!! Schysst!!
    Börjar få till det med en riktigt bra pose också. ;-)

    En vacker dag är jag lika modig som Du!!!

    SvaraRadera
  2. ÄSCH... *Rodnar skitklädsamt*

    Muminsnygg... jisses, måste berätta för T att NÅGON tycker det är snyggt med muminoutfit.
    Idag (söndag) har jag bytt till syndigt SVARTA raggsockor och SVARTA tröjor. Svartmuminoutfit... DET är modigt.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  3. Ha, ha! Du är ju bara för rolig ;-)!!

    SvaraRadera
  4. Tack Fru Sederblad... *Rodnar klädsamt*

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...