onsdag 1 februari 2012

Marknadsföringsgeni

HUR LÄTT KAN DET VARA... att hålla igen när grannen parkerar sin jobb-bil utanför dörren när han är hem på lunch. I LOVE IT! Varför späka sig när det finns så himla mycket gott. En frukt om dagen är väl inte det sämsta.
Så här skulle jag vilja vakna på morgonen... slå upp mina pigga ögon *ljuger som attan ang. pigga* och njuta av fantastiska bilder med en lika fantastisk text som talar om för mig att det är HELT OK att äta av godsakerna. Detta är vad jag kallar marknadsföringsHIT. Den som gjort detta är ett GENI. 




Ringde förresten till företaget med godsakerna och bad om att få lite affischer... DET FICK JAG och nu har jag tre stycken sitter uppe på jobbet... bara för att påminna mig om att äta rätt... från hela kostcirkeln.


Nu är det dags för mig att gå och göra något nyttigt... äta eller så...

Må gott... DET gör jag.

6 kommentarer:

  1. vilka underbara foton! har du en systemkamera för att få till dom så fina? :)

    SvaraRadera
  2. Nämen tack och innerligt tack... Nej, dessa två bilder är tagna med min mobil...Sony Ericsson XPERIA.
    När det gäller de flesta bilder så är de tagna med en OLYMPUS som inte är någon systemkamera, utan en lite dyrare kompakt kamera. Undervisar inom media och hävdar med det bestämdaste att till 99% hänger en bra bild på den som håller i kameran och INTE på själva kameran.
    Anledningen till att jag/vi valde bort systemkamera är att den är för stor, tung och klumpig för att dra runt med och jag vill ALLTID ha en kamera tillhands. Har vilda planer på att ändå köpa mig en systemkamera och rigga på stativ. En kamera som endast ska användas för "planerade" fotograferingar.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  3. ja, det har jag också alltid tänkt, att det är så otympligt med systemkamera pga storleken. min mobilkamera tar kassa bilder.

    vad undervisar du? är det journalister?

    SvaraRadera
  4. Jag undervisar både i teoretiska och praktiska medieämnen på gymnasienivå och håller nu på att vidareutbilda mig till specialpedagog. Sitter och vrider på min c-uppsats som ska vara klar till sommaren.

    SvaraRadera
  5. *Skrattar* Just nu behöver jag ALL peppning det går att få... Sist när jag skrev en C-uppsats sa jag "ALDRIG IGEN"... men här sitter jag nu och ska dra igång ännu en uppsats och DET ÄR LÅST i hela huvudet.
    Träffade min handledare i tisdags och var uppåt värre när jag åkte de där 10 milen hem... men väl hemma gick luften ur mig.

    Får försöka vrida runt ett varv till i helgen.

    Må gott

    *KRAM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...