fredag 3 februari 2012

Tappat fart


Nyklippt, nyäten och frusen... Här sitter jag och ÄNTLIGEN är det fredag. Snyggingen är ute med T och tar en lång "bajsvända" och det är meningen att jag ska skriva på uppsatsen... GÖR JAG DET?!?! Näe... har kommit av mig. I tisdags när jag åkte de där tio milen hem efter att jag träffat min handledare, var jag JÄTTEPEPPAD, men det har gått över. Jag har HELT kommit av mig och börjar surna till.
Jag har pluggat på sammanlagt tre olika universitet och ALLA handledare jag haft, har ansett att just DET universitetet har RÄTT formalia för att skriva. Jag har stridit för att det är INNHÅLLET som ska kritiserat och inte formalian... Nu är jag där igen. *suckar uppgivet* Denna striden orkar jag i ärlighetens namn INTE ta, utan jag ska skriva om HELA mitt kapitel med tidigare forskning, då det inte passade på det vis som det var skrivet. "Presentera inte flera forskare som kommit fram till samma sak...skriv ihop till en samling". JÖSSES... Därför känner jag mig rätt uppgiven. Behöver få tillbaka gajsten och det kräver nog MASSOR med choklad och peppande, glada hejjjjjjjjjarop.


Idag var jag och Snyggingen ute på en lång SKITKALL promenad. SnyggÅke hade dubbla täcken och jag som vanligt "termosbyxor" och dunjacka.
Det är banne mig inte trevligt när det visar -12 grader och det blåser isande nordan.


Har vilda planer på att beställa eller själv sticka en mössa till honom... Hans tunna små öron är iskalla och stela när vi är ute i denna kyla och eftersom jag själv fryser om mina öron, vad ska då inte en liten vovve göra. Är jag curlingmatte eller?! *flinar*




Nu finns ingen återvändo... Uppsatsen ska skrivas.

Må gott...

6 kommentarer:

  1. haha, jag går också i mössa-tankar åt min lilla fralla. öronen är ju genomfrusna när hon varit ute. nu vill hon inte gå ut längre ens, tvärbromsar i ytterdörren, så hon har bara gått och kissat/bajsat i trädgården. har du ngt tips på att få henne ut ur huset på promenix?

    SvaraRadera
  2. Hejsan doktorn...

    Ta med en leksak ut... Innan Ni går ut, "lek upp henne" redan i hallen med något hon tycker är jätteroligt. Se till att hon ser när Du stoppar ner leksaken i fickan och så fort Ni kommer ut, tar Du fram leksaken och leker lite med henne. Stoppa ner den igen och gå lite, och när hon går fint bredvid Dig, snabbt fram med leksaken och busa lite för att stoppa ner leksaken igen... Detta får Du kanske repetera flera ggr om dagen i några dagar för att sedan minska och kunna ta "vanliga" promenader.
    Jag har ofta en leksak med när Snyggingen och jag går ut för att kunna stanna och roa oss efter vägen.

    Lycka till

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  3. Bra, tackar :)) Det ska testas!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. *LER* Lycka till. Du har juh en liten envis ras.

    *KRAM*

    SvaraRadera
  5. Ha ha ha!! Om du beställer en sån mössa till Åke ska jag ta kontakt med hundombudsmannen. Det kan inte vara meningen att en stilig herre som Åke ska förnedras med dylig huvudbonad ;-)

    Kram från Bo-Busters matte!

    SvaraRadera
  6. Mia... *ASG* Näe... jag ska sticka en själv...
    Snyggingens öron är iskalla och stelfrusna när vi är ute och då MÅSTE han ha en sådan mössa... Det blåser isbitar över "Vittvångs slätter", så vänta Du bara... vi kommer och visar hur snygg han blev i huvudbonaden... Kanske något för Er att sälja i butik. *Tipsar vilt*

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...