söndag 16 juni 2013

Jag önskar av hela mitt hjärta...

 
 
Häromdagen fick jag ett sms. "Jag läser din blogg", stod det.
Detta sms kom från en ung kvinna, med hy som honung, hår som ebenholts, en vilja av stål och ett skratt som gör att näktergalen stannar upp ur sitt drillande.
 
Denna kvinna vill jag ge den vackraste bukett med prästkragar... Gula som solen och vita som snö. Dessa prästkragar tar sig upp ur den kargaste mark, långt ut på södra udden i vårt Paradis och de överlever allt... När vintern kommer ligger de långt ner i dvala för att resa sig starka och trotsa starka vindar, stekande sol och piskande regnskurar. Precis som kvinnan som sände sms:et... står de där, stolta, starka och skira.
 
Alldeles för ung för att drabbas av sjukdom, kvinnan, inte fyllda 25, med hy som honung och hår som ebenholts, och alltid ett gott och vänligt ord att säga.
 
Jag vill bara säga... till Dig som läser min blogg... Du med hy som honung, hår som ebenholts och ett skratt som får näktergalens drillande att hamna i skuggan... Jag tänker på Dig varje dag och önskar av hela mitt hjärta att Du snart är frisk.
 
 
 


Jag tänker på Dig...


4 kommentarer:

  1. Vilket gripande inlägg och så vackert skrivet, jag tror du är en väldigt speciell person!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Efter att läst på Din blogg så tror jag att vi blir fler o fler som tänker på kvinnan med honungsfärgad hy. Kramar om jag också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det behöver hon... Alla vänliga tankar och kramar i världen.

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...