lördag 1 juni 2013

Yrande om väderleken

 
Idag... skulle det bli regn HELA dagen, sa de på väderleken. Ja, ja, jag vet att jag tjatar om vädret, hur mycket det blåser, OM det blåser och från vilket håll det blåser om det blåser... Regnar det eller inte... men så är det om man har ett Paradis på en ö. Då är man (läs jag) himla beroende av hur vinden kommer, om den kommer och hur mycket som kommer... OCH om det kommer nederbörd. Så är det bara... ska det fungera med båtturen så gäller det att veta om det är någon idé att åka dit. Det har hänt att vi kommit fram och vinden inte alls var som väderleken sade och vi kunde inte för allt smör i världen komma iland utan att gå på grund. DET är inte bra, så det var bara att åka hem den gången utan att fått sätta foten i Paradiset.
Idag... sade väderleken att det skulle regna hela dagen... Vi trotsade den prognosen och beslöt oss för att åka till Paradiset och måla det vi skulle och snabbt hem... Nu är klockan 20.25 och den där nederbörden som väderleken pratade om har ännu inte nederbördat. SKITVÄDERLEK, varför har vi spåkäringar och spågubbar anställda som meteorologer och inte utbildat folk som det går att lita på. Hade vi vetat det, kunde vi stannat längre. Vi ville ju inte bli sittandes i stugan med hällande regn i luften.
 
Vi fick i alla fall MASSOR gjort. Målade fönster och lade ut lite jord på den planerade solplayan. Det kommer bli bra.
 
 
 



Hittade ett stycke före detta måltid liggande och skräpa i gräset. Högvilt för en Snygging i sina bästa år och han stod länge och tittade efter godbiten som vi kastade.



 
 
Hemma igen... slipade T köksfönster... De ska målas i morgon, OM väderleken ännu en gång har fel. De har yrat om att det ska regna...
 
 

 






Så där ja... nu är det dags att njuta godsaker. T kom just tillbaka från affären.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...