söndag 9 juni 2013

När förvirringen är total

 
 
Jamen HUR FÖRVIRRADE FÅR VI VARA... Här åker vi land och rike runt för att ställa ut SnyggÅke och vad missar vi... En rasspecial 2013 på HEMMAPLAN. Jamen VA?!?!?
*Suckar tungt* Så är det när vi är mitt uppe i renoveringar (av två hus), jobb, födelsedag och ALLT ANNAT som måste göras.
 
Vi åkte i alla fall dit och kikade lite... Det tar EXAKT 9 minuter från vår trapp till utställningsfyrkanten. Självklart var SnyggÅke-Total-Miss-Av-Utställning med och jag kunde riktigt se att han skulle vilja vara med där inne, i fyrkanten. Säga vad man vill om den vovven, men visa upp sig, det både vill och kan han. Han kan ha en dålig dag (som alla andra med själ och hjärta) men när han kommer in i fyrkanten och får springa vänstervarvet... då är han totalfokuserad och visar att han verkligen älskar detta. Det är hans grej och nu fick han vackert ligga utanför fyrkanten och låta de andra ha kul.
 
 
 


På väg tillbaka till bilen, fick SnyggÅke testa att gå på stege. Det har han aldrig gjort tidigare och inte var det någon match för en kille på snart sex år. Lite skakig första stegen, men sedan gick det som en dans.






 
 
Jajaaaaaaaaa... vi skull trösta oss med en riktigt god middag och T fick bestämma vad det skulle vara. I bilen hem från utställningen, beslöt han sig på nio minuter att GRILLA, skulle vi göra.
 
Mmmm... det gjorde vi, i ösregn.
 

 

 
Även sonen var hemma... Himla trevligt att få rå om ALLA mina pojkar, både fyrbenta och tvåbenta. Det gäller att passa på, för snart har han semester och då ser jag honom knappt. Det är mycket som ska hinnas med på en semester.
 



Nu go´vänner är det dags att välta omkull mig i soffan.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...