fredag 14 juni 2013

Nästan "jobbklar"

 
 
Nu... NU... har jag gått på sommarledighet. Eller i alla fall... nästan på sommarledighet. Är inte riktigt klar på jobbet än och måste tillbaka en dag nästa vecka och så har jag en liten hög, ligger på mitt skrivbord här hemma och det tar jag tag i en regnig dag. Äm... för det blir det ju. En svensk sommar utan regn finns väl inte?!? Bra att få ihop några kompdagar. Man vet aldrig när det behövs.
 

 
 
 



Så... vad ska jag fylla min sommarledighet med, nu när jag går här hemma ensam och skrotar. T har ju inte semester än, så honom ser jag inte så mycket av på dagarna. Tja... kanske ska fylla dem med njutning, typ långa promenader, bra böcker, hundträning, godis, sova i solstolen, måla ett fönster... eller kanske... INGENTING. Det sistnämnda låter just nu mest lockande. Är ganska trött och har huvudet fullt av jobb... Jag vet av erfarenhet att det kan ta någon vecka innan huvudet lugnat ner sig, och som sagt... jag är ju inte riktigt "jobbklar" än.
 







Nu go´vänner... är det dags att ta tag i denna dag. Klockan är ju bara morgon än och jag har massor att fixa med.

Må gott


6 kommentarer:

  1. VAD HÄRLIGT! Att redan har gått på semester, själv så dröjer det ytterligare ett par veckor innan min ledighet.

    Ha nu en helt underbara semester kära du!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* japp... som pedagog har jag sommarlov och idag är första dagen på mitt lov.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  3. Vill bara gratuerla dig till din ledighet! Ta nu tag i jobbet som måste göras så blir det gjort och du blir riktigt ledig!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar... jorå, jag ska ta tag i detta så fort jag kan. Har tänkt nästa vecka när jag ändå måste in och jobba en av dagarna, så kan jag jobba hemma några dagar också. Sedan är det klart.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  4. Antar att bollen inte överlevde? =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Näe... bollen (hårt pumpad läderbubba) dog på 10 sekunder. MEN, en död boll är också en boll... och enligt SnyggÅke är ALLA bollar bra.
      Igår hittade han fyra tennisbollar, som numera är hans.
      Vi brukar scanna av några tennisbanor... på utsidan av det höga stängslet. Bollar som är bortslagna och ligger i högt gräs/skog. Där fyndade han fyra och han är överlycklig. Man kan om man är klurig själv bära hem tre i munnen, men då är det fullt. Den fjärde fick jag bära och det var den han var mest intresserad av.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...