söndag 2 juni 2013

Nytvättade blommor

 
 
 
Nu... banne mig är det fantastiskt... Blommorna är nytvättade av regnet som ÄNTLIGEN kom. Det är så hög luftfuktighet att det ser ut som om jag kammat mitt hår med elvispens degkrokar och det går nog inte att läsa en tidning ute utan att bladen hänger som sladdlampor utmed armarna och JAG ÄLSKAR DET. Jajamän det gör jag.
 

 

 
 

 
 
Idag kom sonen och F, förbi på middag. Kyckling var beställningen och så fick det bli. När sonen kommer hem, känner jag ett lugn infinna sig. Ja... inte för att det är lugnt, han kommer in och vänder upp och ned på hela vår tillvaro. Snyggingen blir till sig och tanterna snurrar runt hans ben. Stora sambandscentralen är igång och han kikar i ALLA kylskåpets vrår och i alla kastruller, men det är ett lugn i min själ. Min flock är samlad, förutom Bönan som är ute på vift... men ändå... Sonen... som bor flera kilometer från oss och som alltid är saknad när han inte är hemma, för med sig ett lugn i mitt liv när han kommer hem. Jag behöver inte sitta och vara orolig för att något ska hända... jag ser honom.
 
 

 









Just nu... håller jag på att baka Budapesttårtbottnar. Vi har kalas på onsdag. T fyller år och det är lite att trixa med innan allt är klart.
Sonen har åkt hem, T står och slipar fönster, Snyggingen har kraschat i sin bädd och Tanterna vilar för att orka sova i natt.
Solen gör att hela vår värld ångar och glittrar. Misstänker att i Paradiset är det vindstilla och så vackert att man kan får svårt att andas... äm... det kanske beror på alla pollen... Fast... om jag ska vara ärlig... i Paradiset klarar jag det ganska mycket bättre mot pollen. Tror det beror på allt vatten runt om, som gör att det inte tar sig ut dit utan buklandar i böljan den blå.
 
Dags att fortsätta baka.
 
Må som GODIS... jättegott.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...