måndag 20 augusti 2012

Är inne i en "trytning"



Ibland... tryter orden... och jag är just nu inne i en sådan "trytning". Jag vet inte vad jag ska skriva om... så varför skriva.
Att vara ny på ett jobb är ganska, för att inte säga himla krävande. Massor av nya rutiner, massor av namn och massor av uppgifter... men HIMLA KUL... Men det gör att när jag kommer hem på kvällen, är jag...tom på ord och jag orkar inte göra mycket. Äta, det är viktigt och promenad med SnyggÅke, fast inte idag. Idag kom T och jag hem samtidigt och T tog Snyggingvändan medan jag tillredde en fantasifull middag. Fisk, så långt sträckte sig min fantasi.
Meeeeeeeeeeeeen... snart, när jag blivit lite mer varm i kläderna på nya jobbet, minskar trytningen och jag är med i matchen även utanför jobbets väggar.







Nu ska jag lägga mig ner i soffan och njuta av att jag INTE behöver plugga statistik eller skriva uppsats... ikväll är jag min egen och ska njuta av... INGENTING, för i morgon är en ny dag på nya jobbet och då ska jag vara skärpt och ha himla roligt.

Må gott... Det gör jag.



7 kommentarer:

  1. Man behöver inte vara på topp alltid. Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Förstår att det är mycket att ta in gällande nya jobbet, men passa på att njuta ordentligt nu under dina lediga kvällar! Själv tänker jag "lyllos" dig som slipper uppsatsskrivande!

    Om den överblivna lampan fortfarande är till salu köper och hämtar jag den gärna! :)

    Puss♥ gumman, ta hand om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Å jag som går och klurar på att börja med en master om ett år...

      Just nu... inga överblivna lampor, men jag är glad att Du gillade mina fynd.

      *Kramar om*

      Radera
    2. Då tror jag bestämt att jag ska beställa en från stället ni tog hem era spotlights (som sitter i kökstaket)! :) Kommer dock inte ihåg adressen, så skulle bli jätteglad om jag fick den! :)

      Puss♥ gumman!

      Radera
    3. Jamen deeeeeeeeeeeeeen lampan... Den for ur mitt huvud. Den får Du köpa för den summan vi köpte den för. Den ligger kvar i kartongen... någonstans där T lagt den. Vi rotar fram den ikväll.

      *KRAMAR om hela henne*

      Radera
  3. Underbart! Stressa inte, rota fram när du har tid! :)
    Puss Puss♥

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...