tisdag 7 augusti 2012

Lite pirrigt är det det allt


Nedräkningen har börjat... och den RUSAR fram. Två dagar kvar på ledigheten och på torsdag står jag på mitt nya jobb och hämtar ut nycklar och parkeringstillstånd. Lite pirrigt är det allt.

Idag ska jag plantera mina nya perenner jag köpte igår. Hoppas bara regnet håller upp för jag har ingen lust att stå i rabatten och gräva i hällande regn (vilket det gjorde igår).
Rosen på framsidan ska grävas upp, blir inte det lättaste, men jag har ingen lust att hålla på att bespruta och "hålla vakt" på en ros. Vår trädgård ska vara enkel, det var ett av kraven vi hade när vi beslöt oss för att köpa detta hus. Så liten gräsmatta att det går att klippa med nagelsaxen och så mycket blommor i rabatterna att de i stort sett klarar sig själva och nästan inte behöver rensas. Vattna någon gång ibland när det är riktigt torrt. Det sistnämnda har det inte varit några problem med denns sommaren... jag lovar.






Nämen nu... är det dags för frukost.

Må gott... Frukost är himla trevligt.

4 kommentarer:

  1. Hej gumman!

    Vad spännnande med nytt jobb *ler* Här står regnet som spön i backen just nu, skall tydligen regna i 2 dagar.. men jag har ju börjat att jobba så det gör inte så mycket ;) Värre för sambon som fortfarande har semester..

    Lycka till med grävandet!

    *Bamsekramis*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan i väster...

      Det är jättespännande med ett nytt jobb. Dock ett vikariat på 2½ månad så efter det går jag tillbaka till min ordinarie tjänst.

      Ha en fantastisk dag... även om Du ska till jobbet... Det kan bli en himla bra jobbedag.

      *KRAMAR om*

      Radera
  2. Hallonen ser mycket aptitliga ut där på bilden. Skönt med de här sista lediga dagarna innan det kör igång.

    Lycka till på nya jobbet!

    annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Annika och tack... de var himla goda, jag lovar.

      Må gott

      MVH

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...