söndag 5 augusti 2012

Fyra veckor går fort när man är ledig


Sista dagen på T:s semester och vi har verkligen kramat ur den här dagen. Lång frukost med mina föräldrar, Paradiset och hyvlade fönsterbräda och målade lister, lunch på bryggan, klippt vårt lilla äppelträd (som har två äpplen) och ätit hämtmiddag från Kinesen.
Vi har suttit i solen, på bryggan och pratat om vad fort dessa fyra veckor har gått och vi har slagit oss själva för bröstet och varit nöjda över att vi hunnit så himla mycket med renoveringarna i husen (även om vi på långa vägar inte är klara än).












Fick en behövlig present av mina föräldrar idag... En mesholk som ska sättas upp i Paradiset. Sedan är det bara att sitta i vår och vänta på att någon mes ska flytta in. Vi hade i Paradiset många holkar när jag var liten... men dessa är slitna och många har ramlat ner. Nu, är det dags för lite nya.

Svalorna har denna sommar byggt sitt bo under bryggan på en bjälke och de har hela sommaren haft fullt upp med att mata de små. Snyggingen har smygit på bryggan över deras huvudet och när han varit rakt över dem, har de varit knäpptysta. Nu är ungarna (tre stycken) ute och flyger med sina föräldrar och när skymningen faller skriker de på ett lite mystiskt och spöklikt vis åt varandra samtidigt som de far som pilar över  himlen.








Nu... ska det fixas inför morgondagen. T ska upp tidigt som attan och jag krälar mig nog upp då också. Har några dagar kvar på min ledighet... och DET ska jag ta vara på.

Må gott... DET gör jag.

4 kommentarer:

  1. Åh så många vackra bilder... de på spånet, makalöst fina!
    Puss♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å... tack. Skulle vilja spara spånen, men jag vet inte hur och vad jag ska ha dem till, så de fick gå till "utfyllnad" på södra udden som ska bli Playa del Paradiso.

      *BAMSEKRAMAR*

      Radera
  2. den där T... spånar sånt där ibland!

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...