onsdag 8 augusti 2012

En härlig dag...

Igår... blev det INGENTING gjort av det jag planerat. Det blev bättre. Det blev en himla rolig dag. MJ, som jag pluggat med och som är en FANTASTISK levnadskonstnär ringde och ville ha med mig på shoppingtur... VEM kan motstå det, inte jag.

Vi scannade hela Mariebergs köpcentra... eller... njä... kanske inte hela. Några butiker struntade vi i, och andra hann vi inte med. En av butikerna... Nice är ett måste och där är det himla svårt att gå ut från den butiken utan påse. Jag får verkligen stålsätta mig och igår gick jag med mantrat "hus att renovera, hus att renovera"... det hjälpte... MEN det var svårt. Jag vill juh börja piffingen redan nu... INNAN hus som ska renoveras är klara.





Hemkommen... från shopping och sen lunch med MJ, tog jag min vända med Snyggingen. Hade ett paraply att återlämna och när vi började närma oss gatan där vi antingen går rakt fram för att komma hem, eller viker av till Maria, lät jag Snyggingen gå i långlina och han hade fått tillåtelse att gå före mig... där vek Snyggingen av... Med nöjda steg styrde han stegen mot Maria. Där... hamnade vi i strålande sol, på en trappa och vips... var timmen försvunnen och paraplyet återlämnat.






Planteringarna och gräva upp ros, som jag planerat, blev inte av. MEN det finns en dag idag också och blommorna står inte illa där de står nu.










Nu go´vänner är det dags för frukost... Sista dagen på ledigheten... undrar vad den bär med sig... vad som händer och hur den blir.

Må gott... Man ska aldrig säga nej till en god shoppingrunda... även om man bara ska fönstershoppa.

2 kommentarer:

  1. Ja sådana dagar kan man behöva, på tu man hand med en vän i ett shoppingcenter. Lunch och fönstershopping är aldrig fel!!! :)

    Tack för titten och för att vi fick följa med tillbaka. Sitta i ert vackra hem och äta godaste smörgåsarna tillsammans med en caffè latte! Hjärtevärmande och trivsamt!

    Ha nu en fin dagen-före-börja-jobba-dagen!
    PUSS♥ och KÄRLEK!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Himla kul att Ni promenerade med mig tillbaka. Hoppas det blir fler gånger.

      Må himla fint

      *KRAMAR i massor*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...