onsdag 8 augusti 2012

Bridesmaids - en helt UNDERBAR film



Idag... hamnade jag i någon form av dagen-innan-det-är-dags-att-börja-jobba-förlamning... jag kom mig inte för att göra ett jota... inte ett smack... nada... stopp i aktiviteten. Vad gör man då... jag tittade på en film som legat och skräpat läääääääääääääänge... och som jag inte sett tidigare. Den filmen är bland det roligast jag sett på länge OCH lite småsorglig också... En himla bra film med andra ord. Inga för mig kända skådespelare... men jag rekommenderar den verkligen. Äm... vad den heter...



Regisör är Judd Apatow, samma kille som gjorde Supersugen, The 40-year-old virgin, På smällen och Dumpad. Huvudrollen har en fantastisk tjej vid namn Kristen Wiig. Filmen är två timmar lång och en är bra HELA TIDEN.








Så... när filmen var klar... var klockan 09.00. Japp... hur roar jag mig resten av tiden, när jag är i någon form av vakum. 1000 kronor mat, det var inte svårt... JISSES vad mat är DYRT. Promenad med Snyggingen... Med det LASSET Snyggingen lade intill kvigornas hage förstår jag att vårt matkonto är GIGANTISKT. Ja, ja... han får både torrfoder, färskfoder och lite av vår mat, vem i hela friden vill leva på torra kulor hela livet... INTE jag och då ska inte Snyggingen behöva göra det heller.

Nu... dags att göra något bra.

Må gott... I morgon börjar jag jobba.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...