lördag 25 augusti 2012

Att färdas över vatten med en säng

 
Ny säng i Paradiset... Japp... det är vad vi har. En NY och SKÖN säng. Den har åkt på släpkärra på riksväg, dragits genom skogen på kärra med fyrhjuling (sänder en tacksam tanke till Gustaf, Pontus och Rebecca som hjälpte oss), legat i båt, färdat över vatten, legat på bryggan i solen och nu i sovalkoven. Det inte alla sängar som får en sådan resa innan den landar där den ska.
 

 
 
 

 
När vi kom till Paradiset strålade solen och vi beslutade oss för att "sova lite middag är vi väl värda". Så, när sängen ändå stod där... på "helikopterplattan" passade vi på att sova middag en timme. HUR härligt var inte det. Jag menar... det gäller att passa på, för det är inte varje dag det står en säng på bryggan, i solen.
 




 
 
Idag har väderleken varit UR LED. Ena stunden vräkte det ner...
 




Medan andra stunden strålade solen som en tok...




Sängen... den hann vi ta in i huset innan himlen öppnade ALLA fördämningar.
 
 






Snyggingen tycket det var aningen jobbigt... En säng som ena stunden står på bryggan för att andra stunden stå inne... och en väderlek som lurar honom HELA tiden. Han som inte gillar regn.







Hemfärden... en sjö som nästan är kavlugn, strålande sol och en vovve som är HELT slut. Det är jobbigt att vara i Paradiset.










Må gott

Det gör jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...