onsdag 29 augusti 2012

Idag hamnade jag rätt

 
Mitt huvud är fullt... så fullt att jag nästan inte orkar tänka när jag kommer hem. Det är ganska tufft att sätta sig in i ett nytt jobb, med nya rutiner och nya begrepp.  Några begrepp är unika för denna arbetsplats och det finns ingen nedskriven instruktionsbok och ibland kan det för mig bli lite förvirrande. Det är också förvirrat när jag ska leta reda på någon och inte vet hur han/hon ser ut... Jag kan "hoppa på någon" i korridoren och fråga efter XX och svaret blir "det är jag".
Något annat som är himla förvirrande är alla förkortningar. Fick ett mejl idag om ett möte och mejlet innehöll förkortningar på gruppnamn, personnamn och det blandat med rumsnummer som har både bokstäver och siffror, jag blev TOTALFÖRVIRRAD... å då menar jag mer än vanligt. Tur att jag har "tolkar" som hjälper mig med sådana grejor för annars vet i katten vart jag skulle hamna och vilket möte jag skulle dyka upp på.
Idag hamnade jag i rätt rum, med rätt grupp och med rätt personer... *Hoppar och jublar* men om jag hamnar rätt i morgon återstår att se.
 

 
 











Nu... är det dags för mig att sätta mig ner och fånglo på någon film där jag inte behöver tänka och moffa choklad. Skulle visserligen lägga av med det där med choklad, men så ställde jag mig frågan... "VARFÖR DÅ?".
Choklad är gott... jag blir glad av att få känna den smälta på tungan och jag håller mig mjuk i kanterna.
 
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
 
 

2 kommentarer:

  1. Om det inte hade varit för att man blev mjuk i kanterna så skulle man ju kunna leva nästan uteslutande på choklad. Och turkisk peppar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jisses... att trycka i sig 400 gram är INGA problem. Vad jag inte förstår är HUR i ATTAN kan 400 gram förvandlas till 2 kg på kroppen.

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...