söndag 28 juli 2013

Då vi var smalare

 
 
Det blev inget Paradis idag... Väderleken är ur led och här småduggar det samtidigt som det är 28 varma grader. Det känns som om jag går runt i en plastpåse och skvalpar.
 
-Jaha... vad gör vi idag då? frågade T mig vid frukostbordet.
DET skulle han inte gjort... för jag hade utmärkta "stanna-hemma-från-Paradiset-uppgifter" på lager. Så... nu ska vi måla halltrappen. Den är slipad och spacklad och ska spacklas lite till... sedan är det "bara att grunda och måla kvar".
 
Hamnade dock en sväng framför datorn för att kolla väderleken... jag menar det kan juh ändra sig. Det har det inte gjort.
 
Kollade även in gamla bilder från 2001. Då var vi unga och snygga... framför allt lite smalare.  Är rätt mjuk i kanterna nu. Det ska i alla fall jag ta tag i... hur T har tänkt sig, har jag inte kollat än. Fast han åker nog med på ett bananskal om han inte smygäter godis förstås.
Vad gäller sonen... så har han inte behov av glasögon längre och han har blivit längre och har INGA problem med vikten. Inga överflödiga gram där inte. Han har en kosthållning som jag ALDRIG skulle klara av, med mycket proteiner och KVARG... VA... det kan man juh inte äta och njuta, men grann är han.
 
 




Så där ja... kan inte smita längre. Har en trapp att måla

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...