onsdag 31 juli 2013

Rörstrands RED TOP - smörbytta blev vitlöksgömma

 
 
I ärlighetens namn börjar vi känna oss aningen... äm... stressade. Det har regnat smågrisar i två dagar och vi har endel kvar att göra med taket och på måndag är semestern slut. Därför packade vi en korg med kvällsmat och for till Paradiset vid 16-tiden, när regnet slutat och solen tittade fram. Vi hann göra några timmar innan vi åkte hem igen, omringade av tunga regnmoln med dunder i.
 
Upptäckte att jag i Paradiset, inte har någon burk med lock att lägga vitlök i. Även om jag älskar vitlök, tycker jag inte att det doftar hallontårta när sprider sin doft i hela huset. Rotade bland mina gömmor hemma och hittade en gammal smörask från Rörstrand - RED TOP. Den fick bli med över vattnet idag och är numera Paradisets vitlöksgömma.
 
 






Som vanligt, när T är färdig med dagens jobb, ska det badas. Så fort han får på sig badtofflorna (stenig botten) rusar vovvarna till sina platser. Snyggingen först ner i vattnet och Bönan står på land och väntar på att få duscha.
Tar det tid för "duschen" att komma igång, ylar hon och kräver omedelbar igångsättning.
 
 




Efter badet och duschen... fortsätter rutinerna... Bönan "bulkar ner" och inväntar Snyggingens entré från trappan... och sedan skäller/ylar hon ut honom för att han lät henne "stå kvar på land". Han svarar med att "buffa" lite på henne och sedan är det fem varv runt huset i en himla fart. Då är det bäst att ta skydd på trappen eller under diskhon för att inte komma in i själva cirkusen. Detta... händer ALLTID efter att Snyggingen varit i vattnet om Bönan sett honom i böljan.
 
 



Nu go´vänner är det dags att kika lite på tv. Det var ett tag sedan jag gjorde det.

Må gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...