onsdag 10 juli 2013

Hällregn, magsjuka och migrän

 
Idag har det varit en "dagen-efter-dag". I natt hade vi en magsjuk Böna och det innebar att ingen sov utan både T och jag passade på den lilla bruna. Snyggingen höll sig cool, men kunde inte sova utan låg och "bligade" i sin bädd.
När vi väl somnat vid 4-snåret, började det HÄLLREGNA och det vill inte säga lite och då vaknade vi igen. Jamen va... höjden av otur. Det regnade så jag trodde huset skulle lösas upp och försvinna ner i marken.
 
Idag har både T och jag haft migrän, vovvarna har sovit i stort sett hela dagen och först nu ville Bönan ha mat. Kokt fisk och ris... milt och skönt för en liten trött mage som vänt ut-och-in på sig tidigare i natt. Hon åt lite kok fisk i morse också, men det fick jag truga i henne och det har INTE kommit upp. Nu är det över en timme sedan hon åt senast och det verkar vara lugnt.
 
 
 
 



Så... vi fortsätter väl dagen... lite lugnt utan större utsvävningar. T, ligger i soffan och sover. Vovvarna ligger i sina bäddar och sover... Tanterna... de sover. Kanske skulle ta och sova lite middag jag också. Jorå... så får det bli.
 
Må gott


6 kommentarer:

  1. Stackars Bönan! Hoppas att dagen blir lugnare för er alla och att ni slipper mer av den där eländiga magsjukan! En middagslur låter som en bra idé!

    Ta hand om er!
    Kram och Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker nog lika synd om mig själv som Bönan just nu.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Men usch och fy! Verkligen inge kul med en magsjuk vovve! Skönt att det verkar som om hon är piggare nu.
    Värdelöst med migrän, hoppas ni kryar på er och är pigga och alerta i morgon. =)
    Krya på er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det var inte kul i natt... Idag har hon bara fått kokt fisk och ris... och hon har fått behålla allt hon ätit. Har dock sovit nästan hela dagen, men i morgon tror jag hon är sitt vanliga underbara jag :-)

      Migränen håller på att klinga av... men det är jobbigt att röra mig. Det gungar liksom.

      Tack för Din omtanke.

      *KRAM*

      Radera
  3. Elände med magsjukan, skönt att hon bättrar sig. Migrän är ett satans elände, jag vet! Hoppas du kan sova bort det - sen känns det som baksmälla efteråt, usch!
    Hoppas ni alla är pigga imorgon!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag mår vi fint... Magsjukan puts väck och migränen är bara en "baksmälla" kvar.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...