tisdag 23 juli 2013

Hjälp i Paradiset

 
 
Är det fler än jag som sover dåligt... för att inte säga SKITDÅLIGT när det är fullmåne. För det var det i natt. Somnade inte förrän vid tre-tiden och vaknade flera gånger. Det tillhör ovanligheterna när jag sover där... i Paradiset alltså.  
 
 

 


 
Äntligen har Bimbo kommit till Paradiset... Rörstrands Bimbo. Som jag väntat på att få ta dit det och som jag njöt av att få ställa upp det nydiskade porslinet i skåpet. På något vis kändes porslinet rätt i Paradiset... låter kanske löjligt, men känslan var så.
 



 
Idag fick vi besök till den lilla ön... T:s mamma, syster och bror med liten O kom och himlars vad det går undan på taket när det är två starka och ICKE höjdrädda killar som jobbar. Vi tackar, bockar och niger för all hjälp vi fick idag. Det bjöds på mat och svärmodern parkerade sig vid diskbaljan två gånger.
 




 
Nu är nästan hela taket på "framsidan" klart. Om man nu har en framsida på en rund/oval ö.







Liten O hade fullt upp med att mata and, klappa vovvar, äta bullar (som han bara älskar för att de är så goda), plocka kottar, kolla byggeriet och gosa lite med faster C.





Ibland... kröp han upp i farmoderns knä för att få sig en liten sagostund eller bara lite kärlek. Rätt skönt när intrycken haglat över hela hans uppenbarelse och alla far runt på byggnadsställningar, stegar eller lagar mat.





Inte nog med att de kom och hjälpte till... de hade med sig presenter. JAG älskar presenter lika mycket som liten O älskar bullar "för att de är så goda".
Ett kuvert (som ännu inte är öppnat utan får vänta till födelsedagen), ett fat och en kanna i vitaste vitt... som passar perfekt i Paradiset. Innerligt tack för allt






Nu go´vänner är det dags att gå ut och flytta vattenslangen... Jisses vad torrt det är i rabatterna. Blommorna dör av törst om det inte levereras vatten.
 
Må gott

4 kommentarer:

  1. Jisses det där porslinet var verkligen härligt, förstår att du tycker att det passar till stugan! Förövrigt tack för ett trevligt samtal :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan där uppe... Jorå... jag har sparat länge och finkammat Tradera för att få ihop det. Nu saknas några djupa tallrikar och några tekoppar med fat, så är jag i hamn.

      Tack själv... Återkommer när det är dags för oss att införskaffa lite sol.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Bonjour,
    En ce moment je ne suis pas très présente et le serai de moins en moins jusqu'en septembre...
    Cependant c'est avec une immense joie que ce matin j'ouvre la porte de votre blog.
    J'y découvre le bonheur de vivre en images...
    Je vous souhaite ma chère amie un très bel été...
    Gros bisous à vous

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan och tack för de vänliga orden.

      Hoppas även Du får en fin sommar.

      Må gott

      *KRAMAR*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...