lördag 27 juli 2013

Nu är vi på östra sidan

 
Hemma... efter ett dygn i Paradiset. Denna gång kom mina föräldrar och hjälpte oss med att flytta byggnadsställingen till andra sidan. Det är ett tungt projekt vill jag lova. Det är ingen ställning gjord av någon form av lättmetall utan REDIGA plankor... eller om det är brädor. Jamen vad är skillnaden?!?! Är det brädorna som är de grova rackarna och plankorna som är tunnisar... ELLER är det tvärt om? Jaja... det var de grova pinnarna i alla fall.
 
 
 



Idag började lagning av de takdelar mot öster som är dåliga. Det var endel som behövde bytas och vi hade inte skruv och tjärpapp så det räckte, så det får bli med till Paradiset nästa gång vi åker ut.







Så fort det dåliga är bytt och tjärpappen på plats, är det dags att lägga plåt. Allt tar längre tid än man tror när det inte finns el eller tillgång till himla massa bra verktyg. Eller... el... det har vi i form av ett litet ynka aggregat, men det fixar inte några stora maskiner. En dammsugare är INTE att tänka på. Det kräver SKITMYCKET el för att starta en sådan maskin. 





Idag har inte vovvarna gjort många knop. 27 härliga varma grader uppmätte vi temperaturen till i Paradiset och vovvarna har mest legat där det fläktat lite. Nu ligger de nyduschade och mätta i sina bäddar. Jag hör hur det snarkas.
 
 


Nu go´vänner är det dags att gå och göra något... typ... äta middag.

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...