fredag 5 juli 2013

Mat och Kramar i den ordningen

 
 
Idag började T:s semester. Tror inte han har förstått det än... Han har farit runt i hela huset och fixat sedan 07.00 i  morse. Inte för att jag har något emot det, men jag misstänker att han snart sover middag. och först efter den lilla luren förstår han att semestern är här och att vi inte har bråttom.
 
Igår gjorde jag gratulationskortet till bröllopsparet. Det blir lite "kladd" först, innan jag satte mig ner och gjorde klart allt.
 
 





Igår kom även sonen förbi... MAT... var högst upp på hans prioriteringslista, KRAMAS var högst på min. Det blev en bra kombination. Han åt först och jag kramade honom sedan.
 






Nu go´vänner är det dags att måla ett fönster.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Så vackert textat! Jag gick en utbildning i grafisk design för många år sen och textade med speciella pennor och det var roligt men tror inte jag klarar det idag. Men övning ger färdighet ....
    Mysigt att rå om sonen när han fått sin mat, mat är oerhört viktigt för unga män!
    Ha en härlig helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och innerligt tack...

      Kul att Du höll på med kalligrafi. Det är ett av ämnena jag undervisat i. Det är ungefär som att cykla. Kan kännas "vingligt" när man inte gjort det på ett tag, men det kommer tillbaka... Därav att jag "kladdar" innan jag sätter mig och textar det jag ska.

      Nu är den unga mannen på väg till Turkiet. Misstänker att han kommer hem brun som en pepparkaka och mätt på all den goda maten.

      Må fantastiskt

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...