söndag 5 augusti 2012

Lisa Nordén - min nya idol


Så var det det här med OS... Olympiska Spelen. Ska villigt erkänna att jag är inte speciellt intresserad av det där med sport på tv, eller ... äm... sport över huvud taget. Jag går mina kilometer med vovven och rör mig normalt hela dagarna, det får räcka. Livet är för kort för att sitta framför tv.n och titta på när andra sportar... MEN igår... jisses... jag blev imponerad så det står härliga till... Lisa Nordén tog SILVER i triathlon och missade guldet med NIO TUSENDELAR och hennes svar till det var... "man får inte vara sniken". Vilken tjej!!! Hon är min senaste idol.

Lisa Nordén simmade 1500 meter i en svårt nedsmutsat sjö som det normalt råder strikt badförbud i. Hon cyklade 43 kilometer på regnhala slingrande gator och till sist sprang hon 10 kilometer och kom på andraplats och missade guldet med nio tusendelar. Lisa Nordén visade att hon inte är någon dålig förlorare och jag tycker hon är BÄST.





Nu är det dags att göra nytta.

Må gott... DET gör jag.

4 kommentarer:

  1. Heeeeej finaste gumman!
    Hur har ni det i sommar"värmen"? Ser i det förra inlägget att ni gjort massor av fint i stugan!!! Förutom ert fina kök är jag lite sotis på den där "vägglådemojängen" (vägghyllan med glas/plastlådor)... vill också ha en, men de är ju svindyra! Nåväl, superfin är den! :)

    Visst har vi tid att komma över. Ser verkligen fram emot att få träffas, det var ju alldeles för länge sedan! Nästa vecka jobbar Johan, men de flesta kvällarna och kommande helg är han ledig och jag är ju ledig hela dagarna (så jag kan när som helst)! :)

    Hör gärna av er om ni vill bestämma (min mobil fungerar dock inte)! I annat fall ringer jag!
    Puss på dig♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen heeeeeeeeeeej... såg att Ni varit på andra sidan pölen och roat Er. Fina bilder som alltid.

      Å Din nya mobil... FUNGERAR DEN INTE... vad har hänt?

      *KRAMAR om`na*

      Radera
    2. Tja vem vet... mobilen är ärv efter Smulan och batteritiden är mer än usel och nummer försvinner och ja (och som du kanske skulle ha skrivit ---> "himlar med ögonen"), den är skit! Så den är för det mesta oladdad, för det är liksom ingen mening med att ladda den. :P

      I vilket fall, jag provar att ringa dig... så får vi se hur du har det! :)

      Ha nu en riktigt skön sistasemesterdagenkväll!

      Kram gumsan!!!

      Radera
    3. *Skrattar* Då kanske det är dags för Dig att köpa en ny telefon.

      Må fint

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...