söndag 12 augusti 2012

Taklister på plats


Trött... efter ett dygn i Paradiset. Igår efter melodikrysset och en moff-frukost med mina föräldrar packade vi kylväskorna och åkte dit. Med oss hade vi liten J som hjälpt till att få upp taklister och som såg till att vi åt.
T och jag har en viss förmåga att "glömma" äta i rätt tid när vi är i Paradiset och renoverar. Det är klart obra när blodsockret faller, men liten J påminner oss gärna.





ÄNTLIGEN... taklisterna som jag målat på den senaste veckan och som jag snubblat över i stort sett en HEL sommar sitter nu där de ska sitta... I TAKET.






Å stegar och byggställning behövs... Takhöjden är näääääääääästan tre meter. Det är mer än hemma i huset.








På kvällen... "brann det" på södra land. Solen gör så att det ser ut som om hela skogen står i lågor. Det är så vacker att man nästan slutar andas... vilket är himla dumt.







Så där ja... fiskgjusen har flyttat in på en ö nära oss. En ung hane släpar dit halva träd för att renovera det gamla boet som inte blivit använt på över ett år. Han är i full gång att piffa och väva ihop rishögen i trädet för att nästa sommar locka med sig någon urtjusig hona. Hoppas han får med sig någon för då har jag ett skådespel från trappen i Paradiset.




Liten J hittade hängmattan... Hon trodde hon skulle kunna ligga där och läsa... det gick inte. Hon somnade och svaga snusningar hördes från norra udden.










Nu... är det dags för mig att ringa sonen och höra hur hans dag har varit.

Må gott... DET gör jag.

6 kommentarer:

  1. Åh den där ön alltså, så vackert där ser ut att vara... så mysigt med den charmiga lilla stugan som ni renoverar så fint! :)

    Tack för plingen idag!
    Puss och Kärlek

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och innerligt tack.

      Hoppas Du mår bättre idag.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. ...glömde ju länken till citronkladdkakan! :)

    Här är den http://www.recepten.se/recept/citronkladdkaka.html

    Mums!

    SvaraRadera
  3. Alltså, jag är grymt imponerad över allt ni orkar pilla med! Önskar jag hade hälften av eran energi ;)

    Puss & kram ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Vi skulle behövar lite semester nu.

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...