torsdag 9 februari 2012

Har en plan


Jag lever... jag rör på mig och andas, äter och sover...och just nu är det nog vad jag kan göra... Jag längtar så in i bomben efter sommar så det gör ont i hela mig... Å i min värld är det BARA jag som går i iskall vinter och fryser... det är bara jag som är drabbad. ELLER HUR!

Att promenera efter jobbet med Snyggingen är alltid lika uppfriskande... Idag var alla hästskitar EXTRA lockande och jag vet inte HUR mycket "LÅSS" jag väste fram för att SNYGG-ÅKE-SKIT-ÄLSKARE hann trycka i sig av "godsakerna". Då tittar han på mig... öppnar munnen och låter hästskiten lååååååååååångsamt rulla ut. FY ATTAN VAD ÄCKLIGT.
Nästa gång vi går vår runda...typ i morgon, då ska jag proppa fickorna fulla med RIKTIGT vovvegodis och vid varje skithög...äm...då menar jag hästskit och inget annat... ska jag ta fram en riktigt smarrig liten vovvegodis och visa att det är bättre än den där... ångande, nylagda (han gillar dem frusna också) stinkande högen på backen.
Jag som hade tänkt att till våren "toppdressa" hela paradiset med hästskit... DET blir spännande om Snyggingen inte ger sig, vad gäller "hämtmaten".



Nu... återgår jag till uppsatsen...

Må gott

6 kommentarer:

  1. Varför är alla hundar likadana? Det kan väl ändå inte vara gott ;-)?

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* Å i morse serverades malet viltkött... TROR Du han åt... Han tittade på mig, fnyste och vände 500 gr älgkött ryggen. Jag förstår inte logiken.

    *KRAMAR fru Sederblad*

    SvaraRadera
  3. *Skrattar* Planen fungerade... bara jag får upp godisen i tid.

    SvaraRadera
  4. Och hästskit som är så nyttigt ;) Grannens rottis brukar vara och städa mina hästars hagar, skönt för mig som slipper lika mkt att mocka bort till våren ;)

    SvaraRadera
  5. *Skrattar* mmmm.... om jag ser det från den ekonomiska sidan... så blir det billigare om han äter sig mätt på hästskit, med Fiiiiattan vad äckligt.

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...