onsdag 27 juni 2012

En lycklig dobermann


En dobermann med en boll, är en lycklig dobermann. Det här är det bästa Snyggingen vet... att få rusa efter en boll. Han tröttnar aldrig.



























En bättre avslutning på dagen kan inte Snyggingen få. Nu ligger han i hallen och gnager på en tjursnopp. T och jag ska fika innan vi skruvar skenor i taket. Skjutdörrarna till garderoben har kommit och nu ska de upp.

Må gott... DET gör en dobermann som fått jaga boll.

5 kommentarer:

  1. Hahaha, gnager han på en tjursnopp?! Stackars tjuren..

    Han är så vacker, Åke bubben. Vill så gärna träffa er och honom. Kanske, kanske kan vi få till det detta året nu när vi åker uppöver :-)

    Kramis ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Vi köper tjursnoppar på Ö&B. Det står "tjurmuskel" på lappen, men det är snoppen. På Ö&B kostar de 34:- styck, och på djurbutikerna kostar samma sak mellan 60-90:- styck. Kan verkligen rekommendera dem. Snyggingen har minst en timmes gnagningsnjutning med en snopp.

      Å en välhängd torkad tjursnopp är INTE att förakta. Det är mumsigt för en liten vovve. Å tjuren är det inte synd om. Den är död och ligger på grillen i sommar. Tänk om inte vovvarna skulle äta upp alla slaktades tjurars snoppar. Förstå vad snoppar det ska ligga på slakteriavfallets sophögar. DET vore läskigt.

      Hoppas vi kan få till det med en träff. Trist att Zitahönan är så snygg nu att det inte går att träffa er på utställningen.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
    2. Verkar som vi får ta oss en tripp till Ö&B och införskaffa oss lite penis *fniss* Tror att den skulle uppskattas av Zita då det tyvärr är den enda penis hon kan få i dagsläget *skrattar*

      Ja, det är verkligen synd att hon skall vara SÅ snygg just nu, nu när ni är så nära inpå. Men som sagt, jag hoppas att vi kanske kan få till en liten träff under våran resa uppöver, en liten fika kanske med en massa tjöt och hundbus :-)

      Kramis min kära vän ♥

      Radera
    3. Jamen HUR har Ni kunnat missa att ÖoB har snoppar till bra pris. :-)

      Radera
    4. hahaha, stackars oss.. billiga snoppar o det går obemärkt förbi :-)

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...