tisdag 19 juni 2012

Varför inte ett par skor...


För Er som inte vet... JAG *pekar på hela mig* anser att en kvinna ALDRIG kan få för många skor och det lever jag upp till. Det finns alltid en bra anledning till att köpa nya skor och här-om-dagen hade jag en ypperlig anledning. UppsatsABSTINENS kallas det visst. Kände en stor tomhet när uppsatsen var klar och jag behövde fylla den med något, så varför inte ett par SKOR. 

Hittade ett par riktigt fina "karameller" som fick bli med mig hem. Skinn, hyfsat hög klack och sitter som en smäck på foten. Lavvli! Det är något att träna hund i.























Må gott... Här ska provas nya skor.

6 kommentarer:

  1. Guuud vad snygga skor!!

    Önskar att jag också kunde gå i högklackat men jag vågar inte.. dels pga mitt vänstra knä som gärna hopppar ur led men mest pga att jag ALLTID vrickar fötterna av mig om jag har klackar..

    synd, det finns ju så många snygga skor med klack!

    Kramis ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. VISST ÄR DET... går och pillar på dem till och från. Trist att Du inte kan gå i "klackskor". Jag har till och med köpt gummistövlar med kilklack. Undrar vad Snyggingens uppfödare säger när jag kommer med dem på vovveträning. *Flinar*

      *KRAM*

      Radera
  2. Vrålsnygga! Kan du trippa runt i sådana höga klackar undrar denna avundsjuka kvinna som på sin höjd klarar att klampa runt i ett par träskor?

    SvaraRadera
    Svar
    1. JAPP... har trippat i sådana höga (och högre) sedan jag var 14 år. Är mer van att gå i klackar än låga. Så... ett par höga klakar på mig innebär att jag kan gå var som helst HUR länge som helst.

      Radera
  3. MYCKET LÄCKRA kan Du dansa hambo i dem också? Det skulle vara en syn för gudar att se!

    SvaraRadera
    Svar
    1. JISSES... säg vad jag INTE kan dansa i dem. Fixar till och med Jitterbugg i dem... bara någon orkar lyfta mig.

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...