söndag 22 juli 2012

Ett dygn i Paradiset

Morgon i Paradiset när solen värmer bryggan är helt underbart. Att vakna och sätta sig och njuta av stillheten och vågornas skvalp... DET är en lisa för alla sinnen.









Snyggingen... Tja... han tog sovmorgon nästan hela dagen. Han var uppe och badade med mig på morgonen... DET var kallt vill jag bara upplysa om. Vi behöver lite mer sol för att det ska kännas behagligt att kliva i. Det är INTE så man ligger i och guppar någon längre tid i böljan den blå.




Idag tuffade husbåten förbi på hyfsat nära håll... Det missade Snyggingen som tog sig en lur, vilken gång i ordningen kan jag inte svara på... men missade den förbiåkande byggnationen gjorde han.




Vi hann foga kaklet innan vi åkte hem... Himlars vad nöjd jag är... Nu ska listen över kakelt målas och en vit silikonrand dras i hörnet och en grå mellan kakel och bänkskivor innan vi kan lägga dit hällen och jag kan börja laga mat. *hoppar och jublar* MEN efter ett jobbdygn i Paradiset, är vi rätt trötta och behöver vila lite... äm... Det är då vi ska lägga klinker i hallen hemma. *Himlar med ögonen* Vet inte hur vi tänker... men...det lugnar nog ner sig när vi börjar jobba efter semestern.








Vi har även börja fixa med golvlisterna som ska sitta nedanför köksskåpen mot golvet. Det är husets gamla lister som sattes in när det byggdes i början på 1900-talet. Dessa har vi tagit rätt på och håller nu på att skrapa färg, spackla och slipa. Det är ett attans jobb, men nya lister är INTE att tänka på.





Nu... är det dags för hallonkräm och en smörgås. DET ska bli gott.

Må fint.

1 kommentar:

Kul att Du har lust att skriva några ord...