lördag 28 juli 2012

T är fantastisk


Nu är sista klinkern lagd och T har gjort ett fantastiskt jobb. Jag har lagt TVÅ hela klinker... Gissa vilka. *Pekar på bilden nedanför* JAPP... helt rätt... de två som det är MEST fix på, de är jag skyldig till.
Vad har jag gjort då, när T slitit... för det har han verkligen gjort... Inte ett SMACK. På sant... inte ett skapandes dugg. Eller... jo... lite... lagat ett par shorts, lagat mat, handräckt T när han ropat om det och sådant där massa småplock som inte går att memorera. Varför har jag inte hjälpt till... T, VILLE INTE. Hans önskan under dessa två dagar var att jag skulle hålla mig själv och de fyrbenta UR VÄGEN, och det tog jag fasta på. Han är BRA... den där T.




Kakelskäraren ser ut som en förlaga till Starship Enterprise, eller om det är tvärt om. Fattas bara att jag far iväg med värsta varp drive när jag startar bilen nästa gång... eller att grannarna längre neråt gatan förvandlas till Vulcans
















Han är BRA... BÄST... den där T.




Nu är Tanterna matchade med golvet mumlade T när han lade sista plattan. Det har han rätt i.




Vädret i Paradiset... ÅT SKOGEN... det åskar, blixtrar, dundrar och regnar där just nu... Vi hade tänkt att åka dit och sovar där i natt... men vi stannar hemma. Glor lite på tv, moffar lite pizza och lägger oss tidigt.

Må gott... DET gör jag.

2 kommentarer:

  1. Du har en enormt duktig karl du ;o)

    Det blev ju jättefiiiint! :o) Och äntligen är ni klara.

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. T är FANTASTISK *hoppar och jublar* men vi är inte klara... I kväll kan vi foga plattorna och ställa tillbaka toastolen. Hallen och toaletten går ihop, så vi kunde inte lägga plattor i bara det ena rummet.
      Sedan... ska trappen målas och tak och väggar. En tapet ska upp i trappen. Det är två våder som ska gå från "nock till golv". Det är en tapet med fjärillar stora som dubbla handflator. Efter det ska lister målas och spikas... och till sist... trösklar ska dit. SEDAN är VI KLARA. Detta kommer ske under augusti(hoppas jag).

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...