fredag 13 juli 2012

Känslan av semester


Det är himla spännande att åka till ett köpcentra nära oss när det är semestertider, det känns lite som att vara utomlands. Idag har jag varit i Norge, Holland, Spanien, Kina och i Halland. Hm... sistnämnda är inte utomlands men nära på. Nära Danmark juh. Var jag än har varit och i vilken butik jag än gått in i har det pratats på tungomål som inte är inhemska. Den femstjärniga kampingen som ligger mellan vårt villaområde och slottet är i stort sett FULLBELAGT och det står husvagnar ända ut till staketet mot gatan. Jag insåg att jag är i VÄRSTA TURISTINVATIONEN och jag "gillart".

Vad som slog mig när jag vandrade runt i köpcentrat idag var att jag kan se vilka turisterna är utan att de pratar... Förvirrade och nyfikna blickar, mjukiskläder som jag lovar, INGEN av dem skulle sätta på sig och gå klädda i till affären i den stad de bor i, och många, JÄTTEMÅNGA kvinnor hade en BH som helt var ur tjänst, barn med pengar som bränner i fickorna... Äää... kanske är så jämt för barn, att pengarna bränner i fickorna. Hur som helst... JAG ÄLSKAR DET... den där härliga avslappnade känslan av SEMESTER... ja... förutom de icke tjänstgörande BH:arna då. 

 



Snyggingen har tagit en sovardag. Inte många knop idag inte. Mest legat på "puten" och snarkat. En liten springvända bredvid cykeln har det allt blivit, men det är allt. En ganska behaglig tillvaro för en vovve. Vissa dagar FULL RULLE och andra dagar inte en vippning på svansen.





Såg idag att äppelträdet (Katja) som vi fick av T:s föräldrar i inflyttningspresent och som vi planterade för tre år sedan har TVÅ äpplen. Nu gäller det att vårda dem ömt.


 



Å hallen... Nu banne mig är vi igång. T skickade ut mig att kolla klinker som ska ligga i hall och på toa. Vi ska riva upp dem gamla. Värmeslingorna är döda och färgen är FEL, HELFEL.
Jag promenerade in i en kakelbutik som ligger i köpcentrat, nära godisbutiken och där inne måste jag varit HELT OSYNLIG. Två tjejer jobbade där och Ni ska inte tro att de brydde sig om mig. De hade fullt upp med andra saker än kunderna. DÄR SKA JAG INTE HANDLA.

 

Nu... är det dags att måla lite. Vad sägs om SVART.

Må gott, DET gör jag.

2 kommentarer:

  1. Just den kakelbutiken har vi handlat en del i... och fått kakel som varit dåligt. Men vi kanske bara har haft otur! I vilket fall skulle inte heller jag handla där om jag som kund förblev osynlig!

    Hoppas att ni hittar klinker någon annanstans! :) Spännande att se vad det blir! Själv ska jag köpa målarfärg och måla bord (inte svart dock :)) och äntligen har jag fått min kära man att gå med på att ta bort sänggavlarna i sovrummet (lycka)!

    Puss gumman!
    Må väl och ta hand om er!

    SvaraRadera
  2. Hejsan på andra sidan dungen.

    Just nu håller T och Bosse på att montera dörrkarm till toa. Snyggingen var yberlycklig över att det inte fanns någon dörr dit, för då kunde han vara med HELA tiden.

    Har hittat en tapet vi ska ha i trappen... Rea på rean och halva reapriset... 49:-/rulle... DET gillar jag.

    Hoppas vi syns snart.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...