tisdag 31 juli 2012

Hur hinner folk allt...

Ibland funder jag på VARFÖR jag bloggar. Sitter och snurrar runt och läser andras bloggar och inlägg från allt de gör... Det verkar som om de har så himla mycket de hinner med på semestern... Några reser runt halva jorden TRE varv och jag har inte tagit mig längre än till stadsgränsen. Jag är i å för sig inte avundsjuk på det... MEN hur i attan hinner de allt?  Ibland... som idag... har det inte hänt något utöver det vanliga och jag egentligen INGENTING vettigt att skriva om... äm... det kanske jag aldrig har, men idag är det bottennapp i kreativiteten här på bloggen.

Vad har jag gjort då... På morgonkvisten, stack T iväg med bilen för att koppla upp den mot en dator... Felet de hittade kommer åtgärdas i morgon och 2000 riksdaler kommer flyta iväg. MEN då är bilen lagad. *nöjd*
Å vad gjorde jag när T kopplade upp bilen mot en dator... jo... SÄKERHETSKOPIERADE hela vår hårddisk... det var vad jag gjorde. Trist om alla bilder försvinner. Vi har dem nerbrända på skivor, men det är mycket annat som ligger på datorn också.

Jag hann klippa mig också innan lunch... insåg att jag mer och mer liknade Bobby Ewing från Dallasserien. Han med JÄTTEHÅRET kammat med elvispens degkrokar.

Jaha... sedan då... i natt... gnodde vi på det nya golvet så svetten lackade till klockan var 01.30... och idag spacklar vi hallen. Så... klart. Kul va... och HIMLA spännande. Inser att jag hamnat i den där berömda BLOGGTORKAN och där dammar det ska Ni veta.




















Äsch... jag går och spacklar en vägg.

Må gott... Här är det bloggtorka.

2 kommentarer:

  1. Bloggtorka... Jo, jo. Det ska vi alla drabbas av då och då ;-). Det går över...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske ska sätta mig ner och vänta på att det går över. *LER* För det känns som om jag skriver om samma saker varje gång.

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...